Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Distra Gymnasium i Stockholm
Programinformation
Stockholm
Antal elever: 38 (år 1)
Bygg- och anläggningsprogrammet

Om utbildningen

Plugga måleri på Distra gymnasiet

Välj Måleri på Bygg- och anläggningsprogrammet! 

Vill du ha ett jobb där dagen går fort? Ett jobb där både kropp och hjärna utmanas? Ett jobb där du får jobba tillsammans med andra människor?

Då är byggprogrammet något för dig! Byggprogrammet är perfekt för dig som vill jobba direkt efter gymnasiet men även kunna läsa till högskola. 

Du läser alla klassiska skolämnen som svenska, matematik, engelska med mera men är samtidigt i vår bygghall och lär dig byggyrket från grunden.

Om inriktningen måleri

Var inte orolig om du aldrig snickrat eller målat tidigare! På Distra börjar du från början och förutsätter att alla gör allt för första gången. Måleri behandlar byggnadsmåleri från planering och utförande till det att objektet är färdigt att brukas. Här få Du även lära Dig om färgens estetiska värden och skyddande egenskaper. En inriktning i måleri innehåller förutom målning all typ av väggbeklädnad såsom väv och tapet.

Individuellt val

På Distra får du möjlighet att skräddarsy din utbildning där du får välja 200 poäng egna kurser som individuellt val. Du kan alltså specialisera dig i de ämnen du känner är mest intressanta!

15 veckor praktik/APL - för ALLA!

Under år 2 och 3 går du även ut på praktik/APL. Där får jobba tillsammans med en erfaren handledare på en riktig arbetsplats. Det gör att du får mycket lättare att få jobb när skolan är klar. Du har nämligen ett stort och rikt CV med massor av goda referenser när du tar examen från oss.

Var inte orolig, Distra fixar platsen!

Vi erbjuder även lärling från årskurs 2-3!

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Som boende i samma kommun som Distra Gymnasium i Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

Distra Gymnasium i Stockholm

Distra Gymnasium i Stockholm

Distra Gymnasium i Stockholm

Välkommen till Distra! Ett av Stockholms vassaste yrkesgymnasium med program som: Bygg- och anläggningsprogrammet Handel- och administrationsprogrammet Yrkesintroduktion mot Bygg/Handel Yrkesintroduktion med specialpedagogisk profil mot Bygg/Handel Du kommer ha 16 klasskamrater i din klass! Du läste rätt. Hos oss består...


Läs mer om Distra Gymnasium i Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Distra Gymnasium i Stockholm

Hallvägen 14
121 62 STOCKHOLM

 Visa telefonnummer
dbg-sthlm.com

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri från Distra Gymnasium i Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Distra Gymnasium i Stockholm
Påminn mig om öppet hus
Jag vill besöka skolan som elev för en dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.