Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri

Praktiska gymnasiet Falun
Programinformation
Falun
Antal elever: 7 (år 1)
Bygg- och anläggningsprogrammet
  • Antagningspoäng: 131,3
    (Lägsta: 87,5) * statistik från 2017

Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri

Läs till Målare på Bygg- och anläggningsprogrammet i Falun

För dig som läser vid Praktiska Gymnasiet Falun är chanserna till jobb efter studenten goda. Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesprogram som förbereder dig för att komma ut i arbetslivet direkt efter studenten.

Bygg- och anläggningsprogrammet på Praktiska Gymnasiet Falun ger dig de grundläggande kunskaperna som behövs för att arbeta på en byggarbetsplats. Här får du lära dig om allt från planering till genomförande av olika typer av bygg- och renoveringsprojekt. Programmet passar dig som är händig och kreativ och som gillar praktiskt arbete.

Inriktning Måleri

På inriktningen Måleri får du lära dig olika tekniker för att klara av att måla nya och gamla ytor, måla dekorationsmönster samt hur man tapetserar och sprutmålar. Som målare får du träffa mycket människor, såväl kunder som hantverkare inom yrket.

Yrkesexamen eller högskolebehörig, det är upp till dig!

Alla program som erbjuds på Praktiska gymnasiet ger dig möjligheten att bli högskolebehörig och Bygg- och anläggningsprogrammet på Praktiska gymnasiet Borås är inget undantag. Högskolebehörighet går dessutom att nå inom de ordinarie 2500 poängen genom att läsa specifika kurser i det individuella valet.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri

Som boende i samma kommun som Praktiska gymnasiet Falun söker du till programmet via Antagningskansliet Region Dalarna. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Myntgatan 2 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
E-post: antag@dalakf.se

Gymnasieexamen

Inriktning Måleri på Bygg- och anläggningsprogrammet ger dig en yrkesförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri så kommer skolan att kontakta dig.

Praktiska gymnasiet Falun

Praktiska gymnasiet Falun

Praktiska Gymnasiet Falun - Liten skola, små klasser, stora möjligheter!

Praktiska Gymnasiet Falun är beläget i centrala Falun och öppnade sina dörrar år 2005. Skolan består av två lokaler, en huvuddel samt en 800 kvm stor undervisningshall där du bland annat kan hitta en fordonsverkstad och en stor bygghall. Praktiska...


Läs mer om Praktiska gymnasiet Falun och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Praktiska gymnasiet Falun

Praktiska gymnasiet Falun

Soldatvägen 5
791 40 Falun

 Visa telefonnummer
praktiska.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri, fyll i följande uppgifter: