Påhlmans Gymnasium - Human Business School

Påhlmans Gymnasium i Stockholm - Human Business School

Påhlmans Gymnasium är en skola för dig som vill utvecklas och nå dina personliga kunskapsmål. Kanske vill du påverka världen genom eget företagande, samhälls- eller miljöengagemang? Kanske siktar du på vidare studier på Handelshögskolan eller Påhlmans Handelsinstitut? Oavsett dina mål så är Påhlmans en källa till motivation, inspiration och mer kunskap under dina tre år på gymnasiet. En väg mot högre studier kort och gott.

För framtidens ekonomer, jurister, samhällsvetare och entreprenörer

Påhlmans Gymnasium finns i samma hus som Påhlmans Handelsinstitut, som erbjuder näringslivsanpassade utbildningar och YH-utbildningar inom ekonomi, juridik, HR och kommunikation. Det betyder att skolorna tillsammans kan hjälpa sina elever att bli morgondagens ekonomer, jurister, samhällsvetare och entreprenörer.

På Påhlmans Gymnasium kan läsa:

Ekonomiprogrammet

• Inriktning ekonomi
  • Inriktning juridik

• Inriktning samhällskunskap
  • Inriktning beteendevetenskap

Påhlmans Gymnasium är en liten och personlig skola som håller till i Medborgarskolans lokaler vid Odenplan i centrala Stockholm.

Skolans koncept – human business – ligger i tiden. Omtanke om människor och miljö gör eleverna framgångsrika och ser till att de mår bra. Påhlmans Gymnasium går stadigt fram mot visionen: att vara en av Stockholms allra bästa skolor.

Om  skolan
Påhlmans Gymnasium ligger i Medborgarskolans hus på Hagagatan 23A i centrala stockholm. Det är lätt att ta sig till och från skolan via kollektivtrafiken. På bottenvåningen finns skolmatsal som serverar gratis lunch till skolans elever samt säljer frukt, smörgåsar, fikabröd m.m. till humana priser.

Är du intresserad och vill veta mer om Påhlmans Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Påhlmans Gymnasium

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Stockholm
Ekonomiprogrammet, Juridik Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet , Samhällsvetenskap Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap Stockholm
  • = Riksintag

Visa alla

Påhlmans Gymnasium på Facebook

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Påhlmans Gymnasium.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors

Hagagatan 23 A

www.phi.se

Nicole   |   2018-03-15
Skolan har bra lärare som ger ut bra utbildningar, rekommenderar skolan för er som vill satsa.
Åk 2   |   2018-03-15
Många lärare är intresserade av elevernas bästa och tar hänsyn till vår feedback, men det finns dock ett par lärare som inte tar åt sig av feedbacken och lektionerna blir otroligt långtråkiga. Även fast man talar med rektorn om detta görs inget åt saken.
Fredrik Andersson   |   2018-03-15
Maten tar slut och är ojämn