Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Gamlebygymnasiet gymnasium inom naturbruk

Naturbruksskola i Gamleby med riksintag och internat

Gamlebygymnasiet är en naturbruksskola med både riksintag och internat där du får arbeta praktiskt!

Programmen på Gamlebygymnasiet passar dig som tycker om växter och djur. Du läser i små klasser och undervisas alltid av engagerade och kompetenta lärare och instruktörer. Undervisningen är en blandning av lektioner, övningar och att få testa praktiskt.

Högskolebehörighet och jobb

Alla gymnasieprogram på Gamlebygymnasiet ger dig möjlighet att antingen börja jobba direkt efter examen eller att studera vidare på universitet eller högskola.

För att få grundläggande högskolebehörighet behöver du i det individuella valet välja till kurser i t.ex. engelska, svenska eller matematik.

Internatskola

Gamlebygymnasiet erbjuder riksintag, vilket betyder att du kan söka till skolan oavsett var du bor någonstans! Skolan har dessutom ett internat där du kan bo under dina studier.

Internatet skapar gemenskap bland eleverna och ger dig extra möjligheter att trivas under din gymnasietid.

Gamlebygymnasiet ligger i Gamleby, ca 2 mil norr om Västervik. Här bor ca 4 000 personer och här finns det mesta såsom affärer, post, bank, apotek, läkarstation, matställen, bio och sportanläggningar.

Är du intresserad och vill veta mer om Gamlebygymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Gamlebygymnasiet

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Gamlebygymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2021/22

www.gamlebygymnasiet.nu

Snittbetyg: 5

Sandra Jacobsson
Jag har gått min gymnasietid på Gamlebygymnasiet aka Valsta och det var en härlig tid med nya vänner och nya fakta att ta in.
Danielica
Jag går sista året på Gamleby gymnasiet i djurvård. Jag kommer ifrån Stockholm och mina förra skolor kunde inte mina lärare lära ut ingen trodde på mig allt jag var va värdelös och okunnig mina förra lärare sa att jag aldrig kunde komma dit jag är idag att mina drömmar var bortkastad tid tills Gamleby kom in i mitt liv! För engångskull så ...
Visa hela
Skolrecensioner