Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet

Gamlebygymnasiet, i Gamleby
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antal elever
Antal elever: cirka 40 (.)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antal elever
Antal elever: cirka 40 (.)

Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet passar dig som vill jobba med att bygga och underhålla hus och anläggningar. Under programmets gång får du lära dig hur du bygger säkert, rationellt och hållbart.

Undervisningen på bygg- och anläggningsprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis golvläggare, murare eller ställningsbyggare.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Gamleby

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.
Gamlebygymnasiet
594 32 Gamleby

Gamlebygymnasiet är en naturbruksskola med både riksintag och internat där du får arbeta praktiskt! Programmen på Gamlebygymnasiet passar dig som tycker om växter och djur. Du läser i små klasser och undervisas alltid av engagerade och kompetenta lärare och instruktörer....

Läs mer om Gamlebygymnasiet och visa alla program.

Sponsrad