Visa gymnasium.se som: Mobil

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Kunskapsgymnasiet Malmö
Programinformation
Ort: Malmö
Antal elever: 37 (år 1)
Betyg: (1 Recensioner)
Utbildningstyp: Naturvetenskapsprogrammet
Antagningspoäng:
(statistik från 2017)
Medelvärde: 242,1
Lägsta: 157,5

Utbildningsinfo

Naturvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet MalmöNaturvetenskap på Kunskapsgymnasiet Malmö

Om matematik och fysik tillhör dina favoritämnen och du har ett intresse för problemlösning och experimentering kan Naturvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Malmö vara något för dig. Mycket av utbildningen på Naturvetenskapsprogrammet med inriktning Naturvetenskap består av teoretiska studier, fältstudier, experiment och laborationer. De naturvetenskapliga ämnena, fysik, kemi och matematik utgör grunden för programmet och för dig som läser inriktning Naturvetenskap väntar en ytterligare fördjupning inom dessa ämnen.

På Naturvetenskapsprogrammet studerar du miljö- och resursfrågor och du kommer att få analysera behov och utveckla nya idéer. Du lär dig också att läsa och skriva om grund­läggande naturvetenskap på engelska.

Läs vidare till läkare, forskare eller ingenjör

Naturvetenskapsprogrammet är ett brett gymnasieprogram som gör dig behörig till de flesta högskoleutbildningar. . När du tagit studenten från Kunskapsgymnasiets Naturvetenskapsprogram kan du läsa vidare till exempelvis läkare, forskare eller ingenjör.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Som elev på Kunskapsgymnasiet får du lära dig att sätta upp dina egna mål och vad som behövs för att nå dit. Du får vara med och forma din utbildning och på så sätt känner du dig mer delaktig, vilket gör att du verkligen vill lära dig och utvecklas!

Kolla in videon om du vill veta mer om hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram. 

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö

Välkommen till Kunskapsgymnasiet Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö är en liten skola i den dynamiska stadsdelen Västra hamnen. Här går omkring 250 elever och det finns en nära kontakt både mellan eleverna och mellan elever, lärare och andra vuxna på skolan. Som elev på Kunskapsgymnasiet Malmö...


Läs mer om Kunskapsgymnasiet Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Kunskapsgymnasiet Malmö

Östra Varvsgatan 13B
211 19 Malmö

 Visa telefonnummer
www.kunskapsgymnasiet.se

Recensioner

anonymt   |   2016-10-15
läser andra året på den naturvetenskapliga programmet. Personligen trivs jag hur bra som helst. Skolans miljö passar mig perfekt, och skolan ligger i en av Malmös finaste områden, Västra Hamnen. Vi har underbara lärare som hjälper en hela vägen, maten har förbättrats, lokalerna är fräscha, och vi har även en del grupprum man kan sitta i mellan l...
Visa hela
          (5)
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, fyll i följande uppgifter: