Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna!

Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

Klara Teoretiska Gymnasium (tidigare Mikael Elias Gymnasium) i Sollentuna är gymnasieskolan för dig som vill vidare till en högre universitetsutbildning och redan nu vill satsa. Skolan ser till att du både kommer att bli inspirerad och utmanas under dina tre år. Unikt med Klara Teoretiska Gymnasium i Sollentuna är den höga ambitionsnivån hos lärarna som verkligen inspirerar dig till bra kunskapsinhämtning.

Utbildning för just dig och dina behov

Alla dagar är inte lika roliga, vilket gör att det är extra viktigt att skolan är inspirerande och ger dig lusten att lära. Här går du på en personlig skola med engagerade lärare som ser till just dig och dina behov. Tillsammans med dig som elev skapar skolan en lust att lära som kommer göra att du tar dig vidare. Mycket vidare.

Lär dig om företagande med Ung företagsamhet

Skolan arbetar också med konceptet UF-företagande, vilket innebär att du som elev på Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna får starta, driva och avveckla ett UF-företag under ett års tid. Oftast driver du detta UF-företag tillsammans med flera andra klasskamrater och tillsammans ska ni komma på en affärsidé som ni sen förverkligar och säljer.

Läs mer på Klara Teoretiska Gymnasiums hemsida.

Är du intresserad och vill veta mer om Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna

Video

Klara Teoretiska Gymnasium har tio skolor, i sex olika städer från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vi är den bästa förberedelsen för studier på högskola, och ditt första steg mot framtiden. Välkommen till oss!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Turebergsvägen 3
191 47 Sollentuna

klaragymnasium.se

För att beställa information från Klara Teoretiska Gymnasium Sollentuna, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.