Johan Movingers Gymnasium

– En varm skola med kvalitet i lärandet

Johan Movingers Gymnasium är Stockholms enda kristna gymnasium, öppet för alla som vill ha en vänlig och varm skola med hög kvalitet på utbildningen!

Johan Movingers Gymnasium hittar du i Solna, Hagalundsgatan 26. Våra stora, fräscha lokaler ligger nära Solna Station och övrig kommunaltrafik och Mall of Scandinavia. Vi har egen matsal, gymnastiksal, skolbibliotek, pingisrum, musikrum och stora ytor för elever att studera eller samlas på. Alla elever har egen dator och alltid tillgång till wi-fi.

KVALITETSUNDERVISNING

På Johan Movingers Gymnasium ligger kärnan i att erbjuda undervisning av bra kvalitet.  Vår skola är en akademisk skola, som ger dig din allra bästa utbildning. Vi har högutbildade, kunniga, erfarna och varma lärare som arbetar helhjärtat för att varje elev ska växa och nå sin potential. Efter examen kommer du ha en bra grund för vidare studier eller för arbetslivet och du kommer vara väl förberedd att kliva ut i vuxenlivet.

ALLA BLIR SEDDA!

På Johan Movingers Gymnasium blir alla elever sedda och bemötta. Skolan utgår ifrån ett helhetsperspektiv och lägger därmed stor vikt vid att finna individuella lösningar som utarbetas tillsammans med dig utifrån dina framtidsplaner.

Atmosfären på vår skola präglas av värme, öppenhet och hög tillit mellan alla verksamma på skolan. Våra mentorer är aktiva och hjälper dig att lägga grund för din utveckling.

Program på Johan Movingers gymnasium

Skolan erbjuder tre högskoleförberedande program:

• Samhällsvetenskapsprogrammet - Sam. Infärgning: Psykologi
  • Naturvetenskapsprogrammet - Naturvetenskap. Infärgning: medicin
  • Barn och fritidsprogrammet -  Pedagogik

Johan Movingers Gymnasium har endast 25 elever i varje klass.

Att gå i en liten klass gör att du alltid blir sedd och får kontakt med dina klasskamrater. Dina lärare har också alltid möjlighet att ge dig den individuella guidning, uppmärksamhet och stöd i dina studier som just du behöver. En god kontakt med lärare och klasskamrater är viktigt, eftersom det gör att du trivs och också får bättre studieresultat!

VÄLKOMMEN till oss på Johan Movingers Gymnasium, där din framtid är vårt viktigaste mål!

Är du intresserad och vill veta mer om Johan Movingers Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Johan Movingers Gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Johan Movingers Gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

www.movinger.nu

Snittbetyg: 4,1

Elev
Lärarna bryr sig inte vad eleverna säger och tycker. Bryr sig inte om elevers välmående. Kom bara hit om det är ditt sista val.
Nöjd
Bra stämning, man känner sig trygg och alla är kompisar med alla, så kul att gå dit! Lärarna är superduktiga och har tid med varje elev. Bra med egna datorer
Sam elev
Började ett år sen efter ha gått i en hel del kaotiska skolor och redan första veckan så visste jag att detta var rätt skola för mig. Lärare ser till att dicsiplinera, stötta och peppa oss elever samtidigt som vi elever tilsammans ser till att alla trivs oavsett hur olika vi är. Underbart gymnasium att spendera sin gymnasietid i.
Skolrecensioner

För att få mer information från Johan Movingers Gymnasium, fyll i dina uppgifter: