Johan Movingers Gymnasium – En varm skola med kvalitet i lärandet

Gymnasium med kristen profil

Skolan har en kristen profil med grund i Svenska kyrkans tradition.
Här får du uppleva glädjen att prestera och lära dig på en gedigen högskoleförberedande utbildning.

J M Gymnasium hittar du i Solna, Hagalundsgatan 26, här studerar du i en akademisk skola som kännetecknas av en öppenhet, tillit och trygghet mellan elever och lärare. Du kommer att växa och utvecklas i en engagerande studiemiljö där du får personlig uppmärksamhet och stöd av lärare för att du ska lyckas i dina studier.

Undervisning som präglas av kvalitet

På J M Gymnasium ligger kärnan i att erbjuda undervisning av bra kvalité. Genom att studera en högkvalitativ utbildning där alla på skolan strävar efter att göra ett bra jobb, gör att du får en bra grund att stå på inför universitetet.

Undervisningen bedrivs av kunniga och erfarna lärare med stor kunskapsglädje. Teoretiskt arbete varvas med praktiska övningar och växlande akademiska aktiviteter för att du ska få en stimulerande utbildning.

Fördelarna med en liten och öppen skola

På J M Gymnasium blir alla elever sedda och bemötta. Skolan utgår ifrån ett helhetsperspektiv och lägger därmed stor vikt vid att finna individuella lösningar som utarbetas tillsammans med dig utifrån dina framtidsplaner.

Att gå i en liten skola gör att atmosfären skapar en öppenhet som kommer av en hög tillit mellan verksamma på skolan. Via ett aktivt mentorskap skapas goda och trygga relationer mellan elever och lärare, som blir till en grogrund för elevens självkänsla och fortsatta utveckling.

Program på Johan Movingers gymnasium

Skolan erbjuder två högskoleförberedande program:

• Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Naturvetenskapsprogrammet - Naturvetenskap

Johan Movingers Gymnasium tar upp endast 25 elever i varje klass.

Att gå i en liten klass gör att du kommer att bli tajtare med dina klasskamrater. En god kontakt med lärare och klasskamrater är viktigt då det i slutändan bidrar till ett bättre studieresultat och ökad trivsel.

Är du intresserad och vill veta mer om Johan Movingers Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Johan Movingers Gymnasium

Högskoleförberedande program
Naturvetenskapsprogrammet Ort Recensioner
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Stockholm
3,0 (1)
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap Stockholm
4,5 (2)
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Johan Movingers Gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

169 64 Solna

www.movinger.nu

Elev på skolan
skolan är helt perfekt. Vill du börja i en skola man känner sig trygg och välkommen i så har du kommit rätt. Alla elever och lärare är jätte trevliga och vill alltid ens bästa. Maten på skolan serveras på en resturang vilket innebär sjukt god mat.
En naturelev på JM
Jag trivs väldigt bra på Johan Movingers gymnasium. Det är en liten och mysig skola med en väldigt bra stämning. I och med att skolan är ganska liten så finns det en väldigt bra sammanhållning och gemenskap på skolan. Lärarna är engagerade, duktiga på sina ämnen och det märks att de bryr sig om sina elever. Kontakten mellan lärare och elever är ...
Visa hela
H.A
en skola med disciplinerade elever och duktiga lärare.

För att beställa information från Johan Movingers Gymnasium, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner