Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Samhällsbyggande & miljö

Jämtlands Gymnasium
Programinformation
Östersund

Film

Jämtlands Gymnasium presenterar Teknikprogrammet!

Utbildningsinfo

Samhällsbyggande & miljö på Jämtlands Gymnasium

Lär dig om hållbara och fungerande samhällen på Teknikprogrammet

Teknikprogrammet ger dig de grundläggande kunskaperna för att i framtiden studera vidare inom och arbeta med arkitektur, design och programmering. Teknikprogrammet på Jämtlands gymnasium är ett högskoleförberedande program och dina valmöjligheter efter gymnasiet är många. Under dina år på teknikprogrammet får du kunskaper inom främst naturvetenskap och teknik. På Jämtlands gymnasium kan du dessutom söka till att läsa ett fjärde år, något som ger dig en gymnasieingenjörsexamen.

Inriktning Samhällsbyggande och miljö

Arkitektur är den gemensamma utgångspunkten för inriktningen samhällsbyggande och miljö som kopplar ihop ämnena teknik och samhällsvetenskap. Utbildningen strävar efter att bygga ett hållbart och fungerande samhälle där arkitektur och samhällsplanering spelar en viktig roll. För dig som vill vara med om att utforma och bygga morgondagens samhälle är det här rätt inriktning!

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Samhällsbyggande & miljö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Samhällsbyggande & miljö

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Jämtlands gymnasieförbund. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 83182 Östersund
Telefon: 063-14 02 00
Mejladress: gymnasieantagningen@jgy.se

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Samhällsbyggande & miljö så kommer skolan att kontakta dig.

Jämtlands Gymnasium

Lyckas med dina studier och nå dina mål på Jämtlands Gymnasium

Vill du satsa på något du är genuint intresserad av? Jämtlands Gymnasium tror att dina studieresultat kommer bli bättre om du trivs i skolan. Jämtlands Gymnasium erbjuder upp till 18 nationella program, med en hel rad av olika profiler och...


Läs mer om Jämtlands Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Jämtlands Gymnasium

Jämtlands Gymnasieförbund
831 82 Östersund

 Visa telefonnummer
jgy.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Teknikprogrammet, Samhällsbyggande & miljö från Jämtlands Gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information