Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Designgymnasiet Göteborg

Göteborg – här kommer vi!

Nu tar vi äntligen steget och startar Designgymnasiet i härligt kreativa Göteborg! Vi ser fram emot att få bygga en unik skola med en stark designkultur och stort designnätverk. Här finns alla förutsättningar med många av Sveriges tyngsta och mest innovativa tryckerier, designbyråer, arkitekter och mässarrangörer representerade i staden. Hoppas att vi ses på något av våra öppna hus under hösten och våren. Välkommen att bli en av oss!

Varför ska jag söka till Designgymnasiet Göteborg?

Vi har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till oss lärare med bred och djup erfarenhet inom design. Det skapar en unik miljö för dig att få utvecklas och testa dina vingar inom olika former av skapande.

Designgymnasiet Sickla, Kungsholmen och Malmö är tre av Sveriges absolut bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar elever och lärare då vi utbildar framtidens designers. Det är i den här andan vi kommer starta och bygga Designgymnasiet Göteborg.

"Det bästa med design är att man hela tiden får testa sina idéer och använda det man lär sig i kreativa projekt. Våra lärare har jobbat inom design på många olika sätt och det märks verkligen att de vet vad man måste lära sig och öva på för att utvecklas. Det är viktigt att man vågar försöka och det gör inget om det blir helt kass ibland, det är bara att börja om och försöka igen. Lärarna hjälper oss att tro att vi kan och klarar utmaningarna!" - Elever på Designgymnasiet.

Läs mer på Designgymnasiet Göteborgs hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Designgymnasiet Göteborg , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Designgymnasiet Göteborg

Välkommen på öppet hus!

På våra öppna hus får du se våra lokaler, prata med elever och lärare och få en känsla för Designgymnasiet! Du hittar oss på Södra Hamngatan 19-21, mitt i centrala Göteborg. Varmt välkommen!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-11-23    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2022-12-06    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2023-01-24    Tid:   18:00 - 20:00

Reportage

Hur är det att plugga design och produktutveckling?

Evelyn går sista året på Designgymnasiet Sickla där hon läser Design och Produktutveckling. I framtiden vill hon bli inredningsarkitekt och drömmer att plugga utomlands.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Designgymnasiet Göteborg .

Designgymnasiet Göteborg

www.designgymnasiet.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Designgymnasiet Göteborg , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga