Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

Designgymnasiet Göteborg

Göteborg – här kommer vi!

Nu tar vi äntligen steget och startar Designgymnasiet i härligt kreativa Göteborg! Vi ser fram emot att få bygga en unik skola med en stark designkultur och stort designnätverk. Här finns alla förutsättningar med många av Sveriges tyngsta och mest innovativa tryckerier, designbyråer, arkitekter och mässarrangörer representerade i staden. Hoppas att vi ses på något av våra öppna hus under hösten och våren. Välkommen att bli en av oss!

Varför ska jag söka till Designgymnasiet Göteborg?

Vi har under lång tid jobbat upp samarbeten i branschen och drar till oss lärare med bred och djup erfarenhet inom design. Det skapar en unik miljö för dig att få utvecklas i och pröva dina vingar inom olika former av skapande.

Designgymnasiet i Sickla och Kungsholmen i Stockholm och I Malmö är en tre av Sveriges absolut bästa designskolor på gymnasienivå. Nyfikenhet, kreativitet och ett stort intresse för design förenar dess elever och lärare då vi utbildar framtidens designers. Det är i den här andan vi kommer starta och bygga Designgymnasiet Göteborg. Varmt välkommen att bli en av oss!

"Det bästa med design är att man hela tiden får testa sina idéer och använda det man lär sig i kreativa projekt. Våra lärare har jobbat inom design på många olika sätt och det märks verkligen att de vet vad man måste lära sig och öva på för att utveckla. Det är viktigt att man vågar försöka och det gör inget om det blir helt kass ibland det är bara att börja om och försöka igen. De hjälper oss att tro att vi kan och klarar utmaningarna!" - Elever på Designgymnasiet. 


Är du intresserad och vill veta mer om Designgymnasiet Göteborg , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Designgymnasiet Göteborg

Öppet hus

Välkommen på öppet hus!

Vi ses på Convendum i Göteborg på Kungsportsavenyen 21, 411 36. Lena Bergström kommer ha med kollegor från Designgymnasiet Sickla, nuvarande elever och även alumnis som ni kan ställa frågor till.

Har du några frågor kontakta då Etableringsansvarig Lena Bergström:lena.bergstrom@designgymnasiet.se

Information om kommande öppet hus med anledning av covid-19

Din trygghet är viktigt för oss och därför har vi begränsat antalet besökare vi tar emot på våra öppna hus. Du behöver boka ditt besök hos oss genom formuläret på vår webbplats här. Detta gäller för samtliga besökare, så är ni två i sällskapet så behöver båda boka en plats. Notera att du behöver ange en unik e-postadress per bokning.

Du kan också alltid kontakta oss med dina frågor: lena.bergstrom@designgymnasiet.se.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-10-28    Tid:   18:00 - 21:00   Lokal meddelas snarast! Läs mer
Datum:   2021-12-01    Tid:   17:00 - 19:00   Läs mer
Datum:   2022-01-22    Tid:   12:00 - 15:00   Lokal meddelas snarast! Läs mer
Datum:   2022-05-03    Tid:   18:00 - 21:00   Planerat i skolans lokal. Läs mer

Program

Reportage

Hur är det att plugga design och produktutveckling?

Evelyn går sista året på Designgymnasiet Sickla där hon läser Design och Produktutveckling. I framtiden vill hon bli inredningsarkitekt och drömmer att plugga utomlands.Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Designgymnasiet Göteborg .

Hitta till skolan

Designgymnasiet Göteborg

Göteborg

 Visa telefonnummer
www.designgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Designgymnasiet Göteborg , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information