Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

TE4- Gymnasieingenjör, Produktionsteknik

Curt Nicolin Gymnasiet
Programinformation
Finspång
produkt

Om utbildningen

Produktionsteknik på Curt Nicolin Gymnasiet 

Vad gör en produktionstekniker?
Som produktionstekniker är du en viktig kugge på företaget. Du är länken mellan konstruktion och produktion, och tack vare den breda kompetensen du får under TE4-året klarar du flera olika arbetsuppgifter och roller. Till uppgifterna för en produktionstekniker hör att planera, strukturera och utveckla – allt i syfte att göra produktionen så effektiv, miljövänlig och lönsam som möjligt.

En produktionstekniker kan bland annat jobba som:
Processtekniker, platschef, projektledare, kvalificerad operatör, arbetsledare, produktionsberedare, planerare, inköpare, produktionschef, LEAN-koordinator och produktionsutvecklare. 

Ambition är att ge dig bästa tänkbara förutsättningar för det moderna yrkeslivet. Du får  egen bärbar dator som du jobbar med i trådlöst nätverk och med alla program som behövs i dina projekt - även när det gäller bild- och filmredigering samt 3D-design. Givetvis värnar CNG om din hälsa och för att du ska lyckas med dina studier får du gymkort och restaurangmat.

Är du intresserad och vill veta mer om TE4- Gymnasieingenjör, Produktionsteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till TE4- Gymnasieingenjör, Produktionsteknik

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagnigen i Östra samverkansområdet, Norrköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasieintagningen Östra samverkansområdet 601 81 Norrköping
Telefon: 011-150000
Mejladress: gymnasieintagningen@norrkoping.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om TE4- Gymnasieingenjör, Produktionsteknik så kommer skolan att kontakta dig.

Curt Nicolin Gymnasiet

Curt Nicolin Gymnasiet i Finspång

Curt Nicolin Gymnasiet ligger i Finspång och är en av Sveriges största friskolor och har funnits sedan 1996. CNG som friskola är icke vinstdriven och ägs av regionens industri och Finspångs kommun. Skolan erbjuder fyra gymnasieprogram; Teknikprogrammet, El- och energiprogrammet, Vård-...


Läs mer om Curt Nicolin Gymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Curt Nicolin Gymnasiet

Finnvedsvägen 4
612 30 Finspång

 Visa telefonnummer
www.cng.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om TE4- Gymnasieingenjör, Produktionsteknik från Curt Nicolin Gymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information