Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Programinformation
USA
Utlandsstudier
Klassrum
Golfstipendium

Om utbildningen

Läs på universitet och golfa samtidigt med ett golfstipendium

Har du ambitioner om att spela golf på professionell nivå och möta de bästa juniorspelarna? Eller vill du ha kul med din golf och utveckla ditt spelande samtidigt som du pluggar i USA? Båda alternativen är möjliga om du väljer att satsa på collegegolf. 1300 skolor i USA har ett golflag där du med hjälp av ett golfstipendium kan utveckla ditt spelande samtidigt som du jobbar på din universitetsexamen. 


Golfstipendier finansierar din dröm om att spela golf på heltid, tävla mot de bästa juniorspelarna och universiteten över hela USA utan att du behöver gå miste om en utbildning.

Hur fungerar ett golfstipendium? 

Ett stipendium finansierar hela eller delar av din utbildning. Hur pass stor del av utbildningen och övriga levnadskostnader som hyra, litteratur och material varierar från att täcka en liten del upp till 100 procent. 

Det finns olika typer av stipendier: idrottsstipendier (för golfare finns golfstipendier), akademiska stipendier och internationella stipendier. Det är skollagets tränare som avgör hur mycket idrottsstipendium hen kan ge en elev. Det är också möjligt att få en kombination av olika slags stipendier för att finansiera en större del än endast idrottsstipendiet gör. 

De största golfstipendierna är värda så mycket som $60 000 per år. En kandidatexamen i USA är fyra år lång, ditt stipendium blir då $60 000 gånger fyra vilket innebär att du kan få upp till $240 000 genom dina golfkunskaper. En fantastisk möjlighet för dig som vill kombinera ditt golfande med studier i USA. 

Collegegolf i USA har en nivå för alla 

Den högsta nivån för collegegolf i USA är extremt hög och utövas på otroliga golfbanor. Dessutom är klimatet i USA generellt sett idealiskt för just golf. 

Collegegolf är en bra plattform för dig som vill nå långt. Tiger Woods, Ricky Fowler, Martin Laird, Bubba Watson, Paul Casey, Luke Donald, Annika Sörenstam, Michelle Wie, Angela Stanford, Sandra Gal och många, många fler har en gång tävlat i collegegolf. 

Men du som inte vill ägna din karriär åt golf, men ändå vill finansiera dina studier i USA med hjälp av din talang har också goda möjligheter. Eftersom 1300 skolor har golflag finns det lag som spelar i olika nivåer. CSUSA hjälper också golfare vars främsta mål är att få en examen.

Är du intresserad och vill veta mer om Golfstipendium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Golfstipendium så kommer skolan att kontakta dig.

CSUSA - College Scholarships USA

CSUSA - VÅR RESA

Vår resa började från våra studenthem 2007. Vi har kommit långt sedan dess. Vi bygger ett enormt nätverk av framgångsrika studentidrottare och skapar vägar bortom college. Men det börjar med att hitta rätt skola och idrottslag. Se varför vi hjälper...


Läs mer om CSUSA - College Scholarships USA och visa alla program.

Kontaktuppgifter

CSUSA - College Scholarships USA

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Golfstipendium från CSUSA - College Scholarships USA, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information