Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

RIG / NIU

Golf, RIG/NIU

Gullmarsgymnasiet, i Lysekil
Undervisningsform
Lärlingsutbildning
Nästa startdatum
Undervisningsform
Lärlingsutbildning
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Golf, RIG/NIU

Vill du kombinera en bra utbildning med en seriös elitsatsning mot en golfkarriär? Då är NIU Golf Gullmarsgymnasiet rätt val för dig. Samarbetet mellan Skaftö golfklubb och Gullmarsgymnasiet i Lysekil ger dig som elev den bästa möjliga miljön att utvecklas i.

På NIU Golf Gullmarsgymnasiet är dina behov och kvaliteter i centrum. Du har en nära kontakt med både tränare och skola som stöttar dig i skolarbete och träning. Utbildningen har, som ett av få nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) i Sverige, en ledarskapsprofil, där eleverna utbildas i idrottsledarskap. Det gör att du får med dig en bred grund inför ett framtida yrke inom golf.

Närhet mellan skola, golfbana och boende

Den individuella träningen innehåller alla delar du behöver för att utvecklas optimalt tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt. Våra elever erbjuds tre träningspass per vecka på schemalagd skoltid och du har god tillgång till Skaftö GKs 18-håls golfbana under och utanför skoltid samt klubbens sving- och puttingstudio, och gym för fysträning. Tack vare goda kommunikationer och närheten mellan skola, golfbana, gym och boende är det enkelt för dig att utnyttja tiden till mer träning.

Golfklubben med juniorer i fokus

Skaftö golfklubb är känd för ett varmt välkomnande och ett naturligt umgänge mellan klubbens medlemmar i alla åldrar, där alla känner och hjälper varann. Här har juniorerna alltid högsta prioritet, vilket varit en bidragande faktor till att klubben under åren har fostrat många duktiga golftalanger på högsta nationella nivå.

Välj ekonomi eller natur

Gullmarsgymnasiet i Lysekil är en liten, lugn och engagerad gymnasieskola med internationella kontakter, goda studieresultat och bra kontakt med det lokala näringslivet. På Gullmarsgymnasiet får du som elev en bra relation med kompisar och lärare i en trygg miljö och i moderna lokaler vid havet. På golfgymnasiet kan du välja programmen ekonomi eller natur.

Cykelavstånd till Grundsund och Fiskebäckskil

Alla elever bor i närheten av golfbanan. På Skaftö finns fina möjligheter till avkoppling med närhet till hav och skog, och samhällena Grundsund och Fiskebäckskil inom cykel- eller gångavstånd.

Har du frågor eller funderingar?

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Är du intresserad och vill veta mer om Golf, RIG/NIU, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Lärlingsutbildning
  • Lysekil

Ansökan

Ansök till Golf, RIG/NIU

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Uddevalla. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasiekontoret 451 81 UDDEVALLA
Telefon: 0522-696000 
Mejladress: antagning@uddevalla.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Golf, RIG/NIU så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Gullmarsgymnasiet
Rinkenäsgatan 2
453 30 Lysekil

Gullmarsgymnasiet i Lysekil, ett lysande val för framtiden

Gullmarsgymnasiet i Lysekil är en liten, lugn och engagerad gymnasieskola med internationella kontakter, goda studieresultat och bra kontakt med det lokala näringslivet. På Gullmarsgymnasiet får du som elev en bra relation med kompisar och lärare i en trygg miljö. Som elev...

Läs mer om Gullmarsgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad