Blueberry Språkresor

Utforska världen med Blueberry Språkresor

Vill du bli bättre på språk och uppleva en annan kultur? Med Blueberry Språkresor har du möjlighet att studera ett modernt språk utomlands. Blanda nytta med nöje under din gymnasietid genom att spendera en termin, en sommar eller ett läsår i ett annat land. Du kan göra din resa inom Europa till exempel till Spanien, Frankrike eller Tyskland. Eller varför inte passa på att åka iväg som utbytesstudent till USA och gå på amerikanska High School?

Att göra en språkresa är perfekt för att utveckla engelskan eller uppgradera spanskan till nästa nivå. Blueberry Språkresor anordnar utbyten och språkresor till en rad olika länder. Genom att bo i landet möter du språket konstant i vardagen och lär dig om kulturen. Du får dessutom en upplevelse för livet!

Få en trygg upplevelse

Blueberry Språkresor samarbetar med internationella skolor av hög kvalitet och har över 30 års erfarenhet inom branschen. Hos Blueberry får du bra och snabb service. Du erbjuds bland annat gratis rådgivning, hjälp att söka visum och beställa flygbiljett, ordna boende samt en lägsta prisgaranti. Blueberry har granskat och besökt skolorna de samarbetar med så att du vet att du kommer till en bra skola. Du kan också lämna önskemål om du vill bo hos en värdfamilj så att du ska trivas så bra som möjligt under din vistelse i det nya landet!

Boosta ditt CV

Genom att plugga ett språk i det landet språket talas lär du dig mycket snabbare då du måste använda språket mycket mer utanför skoltid. Du kommer att träffa andra internationella studenter på samma nivå som du och få chansen att utvecklas både socialt och kunskapsmässigt. Internationella erfarenheter är alltid en eftertraktad merit när du kommer ut i arbetslivet. Genom att åka på språkresa eller utbyte under gymnasiet får du chans att tidigt piffa till ditt CV med rubriken utlandsstudier.

Är du intresserad och vill veta mer om Blueberry Språkresor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Blueberry Språkresor

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
High School i USA USA
Språkresor
Språkresa engelska Storbritannien
Språkresa franska Frankrike
Språkresa spanska Spanien
Språkresa tyska Tyskland

Visa alla

Kontakta Blueberry Språkresor

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Blueberry Språkresor.

Blueberry Språkresor

Grev Turegatan 35

www.blueberrysprakresor.se

Skicka in din intresseanmälan

För att beställa information från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.