Musikutbildning

16 apr 2008
FRÅGA
Hej!

Jag är 19 år gammal. Tog studenten i våras och försöker nu bestämma mig för vad jag skall plugga vidare till hösten -08. Jag vet att mitt största intresse är musik. Jag är även en väldigt kreativ person som håller på mycket med foto, göra hemsidor och skriva en del. Jag gillar att skapa och jag gillar att uppträda. Jag har dock ingen som helst aning om vad jag vill utbilda mig till. Jag tänker inte utbilda mig till musiker. Ska jag bli det så får det bli i ett band eller liknande inte som "yrke" på det sättet.

Jag vet att jag vill ha någon plats i musik/skapande-industrin men jag vet inte vilken och jag vet inte hur jag ska förstå vilken. Jag kan inte preciesera mitt intresse. Kan ni hjälpa mig på nått sätt? Vet ni någonstanns jag kan vända mig för att få hjälp med mitt problem? Hoppas det!

Mvh.

Svar:

Hej

Tyvärr kan inte jag hjälpa dig i detta forum, men mitt tips är att du kontaktar en studie- och yrkesvägledare i din kommun. Han eller hon kommer att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du finner studie- och yrkesvägledare på grundskolan, komvux, arbetsförmedlingen alternativt på högskolor och universitet.

Vänliga hälsningar

Jenny
Information

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information