Gymnasium i Borlänge - Hitta din gymnasieutbildning

Hitta ditt gymnasium i Borlänge!

Borlänge ligger i dalarna och är Sveriges 25:e största stad med ungefär 42 000 invånare. Borlänge är känt för sin stora kulturfestival Peace & Love och sin vackra natur med nära till skidåkning. Det finns dessutom ett stort antal gymnasieprogram och gymnasium i Borlänge.

Visar 1-1 av 1 träffar

Sökresultat Program Ort
Estetiska programmet, Musik
Rytmus Borlänge
Estetiska programmet
Borlänge
På det Estetiska programmet med inriktnign Musik på Rytmus Borlänge får du som elev möjlighet att utveckla din förmåga att...
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag
Visar 1-1 av 1 träffar

Välj ditt gymnasium i Borlänge!Borlänge bjuder på kultur, evenemang och glädje

I Borlänge har du möjlighet att uppleva många olika saker. Det finns gott om kultur och fritid i staden. Borlänge satsar på upplevelse, glädje, lek, motion och känslor och gemenskap. Det är några av staden värderingar som de vill leva upp till.

Gymnasium i Borlänge

I Borlänge erbjuds utbildning från förskola till högskola och framför allt gymnasieskolor. Det finns både fristående gymnasieskolor och kommunala gymnasium i Borlänge. Det finns ett brett urval av gymnasium och gymnasieprogram i Borlänge. Både högskoleförberedande program och yrkesförberedande program. Alla gymnasium i Borlänge har målet att förbereda alla stadens elever till fortsatta studier eller arbete. Skolan och lärandet är präglat av trygghet, delaktighet, flexibilitet och alltid ha eleven och elevens lärande i centrum. Gymnasium i Borlänge har ett stort samarbete med både högskolor och näringsliv för att förbereda eleverna på bästa sätt.

Peace & Love festivalen

Peace & Love festivalen har satt Borlänge på kartan och år 2009 och 2010 blev festivalen Sveriges största festival med 42 000 sålda biljetter. Under festivalen fördubblar Borlänge sitt invånarantal. Peace & Love bjuder på många stora artister under festivalen. Detta lockar många elever som går på ett gymnasium i Borlänge.

Sport och upplevelser i Borlänge

I Borlänge finns det mycket att uppleva och upptäcka. Året runt finns det massor med saker att göra. Sport, musik, kultur och vacker natur. På vintern kan du åka skridskor på välplogade skridskobanor, det finns gott om utförsåkning och längdskidsport med mycket vildmarkskänsla. Det är perfekt för dig som är intresserad av skidåkning och natur och vill gå på ett gymnasium i Borlänge. Vill du shoppa finns Dalarnas största köpcentrum, Kupolen. Det finns dessutom gott om sevärdheter som museum och gruvor.

Plugga vidare i Borlänge

Om du vill studera vidare efter ett gymnasium i Borlänge finns Högskolan Dalarna. Högskolan har inriktning teknisk, admiistrastiv, ekonomisk och social utbildning.