Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service

Yrkesgymnasiet Stockholm
Programinformation
Stockholm
Handels- och administrationsprogrammet

Film

På Yrkesgymnasiet Stockholm tillbringar du halva din studietid på en arbetsplats tillsammans med en duktig handledare. Detta är skolan för dig som vill lära dig ett yrke från grunden och komma snabbt ut i arbetslivet efter studenten!

Om utbildningen

Handels- och administrationsprogrammet på Yrkesgymnasiet Stockholm

Det här är programmet för dig som har ett sinne för affärer, vill jobba i butik eller kanske till och med vill starta eget! Handels- och administrationsprogrammet passar bra om du gillar att vägleda folk och ge bra service. Det är också viktigt inom handeln att få personer att känna sig nöjda med sin affär.

Försäljning och kundservice

Handels- och administrationsprogrammet på Yrkesgymnasiet har fokus på försäljning och kundservice. Eftersom det är många inom handeln som startar sina egna företag får du också lära dig om företagsamhet och entreprenörskap. Säljteknik och praktisk marknadsföring ingår också i utbildningen. Du får värdefull branscherfarenhet och viktiga kontakter med företag genom den moderna säljarutbildning du får på Yrkesgymnasiet. Efter att du är klar med gymnasiet är du anställningsbar som butikssäljare på en gång.

Åk på säljresa

För att se säljrollen även ur ett internationellt perspektiv får du åka på en resa till en storstad i Europa tillsammans med kurskamrater.

Möjligt att bli högskolebehörig

Genom att välja Svenska 3, 100p, inom ditt individuella val får du grundläggande behörighet till högskola och universitet.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service

Som boende i samma kommun som Yrkesgymnasiet Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service så kommer skolan att kontakta dig.

Yrkesgymnasiet Stockholm

Yrkesgymnasiet Stockholm

“På frisörsalongen där jag praktiserar får jag göra allt som kan erbjudas på en salong. Min handledare har alltid koll så jag gör allt rätt såklart. Salongen är nöjd med mig och jag har blivit tillfrågad om vidare jobb efter...


Läs mer om Yrkesgymnasiet Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Yrkesgymnasiet Stockholm

Flygfältsgatan 11
128 30 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.yrkesgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 2

Baseras på 1 recensioner.

Erik
(2)
Välj inte denna gymnasium. Skolan är så dålig och liten. Finns knappast något att göra/ingen cafeteria. finns ingen matsal, man äter mat på vanliga skolbänk. Själv har jag ångrat stort att jag valt denna gymnasium men tyvärr kunde jag inte byta till andra skolor vilket ledde till att jag hade tre ganska jobbiga år på gymnasiet Plus med...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel och service från Yrkesgymnasiet Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Stockholm
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(2,0)
Baseras på 1 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: