På Yrkesgymnasiet Umeå förbereds du för ditt framtida yrke. Under halva din studietid är du ute på praktik och visste du att 9 av 10 elever har jobb efter studenten?

Yrkesgymnasiet Umeå

“Det bästa med Yrkesgymnasiet Umeå är att vi får så mycket praktik! Det är genom praktiken man lär sig på riktigt och får inblick i vad yrket handlar om.” - Felicia Lindeberg, Hantverksprogrammet åk 1.

Yrkesgymnasiet Umeå – ett av Sveriges främsta!

Yrkesgymnasiet Umeå tar inte bara hand om sina elever. Skolan individualiserar, utvecklar och motiverar dig till att prestera utifrån dina förutsättningar. Yrkesgymnasiet tror att eleverna lär sig bättre genom att arbeta ämnesövergripande och verklighetsbaserat. Genom att halva utbildningen sker i form av praktik (APL) får du ett värdefullt kontaktnät som kan generera inte bara extrajobb utan även anställning efter utbildningens slut.

Yrkesgymnasiet är ett av Sveriges främsta yrkesgymnasier. Här lär du dig ett yrke från grunden på riktiga arbetsplatser tillsammans med erfarna handledare. Yrkesgymnasiet söker dig som vill bli framtidens yrkesman eller yrkeskvinna.

Bli anställningsbar på Yrkesgymnasiet

Minst hälften av din utbildningstid på Yrkesgymnasiet är förlagd på ett företag vilket ger en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden. Du förbereds på bästa sätt inför arbetslivet med hjälp från din handledare.

Goda jobbmöjligheter

Yrkesgymnasiet är framgångsrika i sin strävan att ge eleverna en utbildning som leder till jobb. Tack vare att utbildningarna till stor del är förlagda på arbetsplatser kommer eleverna snabbt i kontakt med arbetslivet och får värdefulla erfarenheter och kontakter. I Yrkesgymnasiets första avgångsklass 2012 i Skellefteå fick hela 86% jobb direkt efter studenten.

Vill du läsa vidare efter gymnasiet? Det finns alltid möjlighet att utöka din studieplan för grundläggande högskolebehörighet.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Umeå, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varmt välkommen till Öppet hus på Yrkesgymnasiet Umeå!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – kom på Öppet hus så visar vi hur! Passa också på att se mer av skolan, träffa lärare och elever och få inspo till vilket program du kan välja. Vi ser fram mot att träffa dig och visa vad vi har att erbjuda!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-01-24    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2019-02-07    Tid:   17:00 - 19:00

Utbildningar - Yrkesgymnasiet Umeå

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Umeå.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Umeå

Yrkesgymnasiet Umeå

Järnvägsallén 24

yrkesgymnasiet.se

Forum om Yrkesgymnasiet Umeå

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Umeå och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Umeå, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.