Yrkesgymnasiet Solna

Hösten 2019 öppnar Yrkesgymnasiet i Solna – ta chansen att redan nu börja arbeta mot ditt drömjobb!

Yrkesgymnasiet Solna lägger grunden för ditt framtida yrkesliv. Här får du med dig både yrkeskunskap och erfarenhet som gör det möjligt för dig att få ditt drömjobb efter studenten. Samtidigt får du en bra grund i de allmänna ämnena och du kan också lägga till kurser för högskolebehörighet. Det här är den perfekta skolan för dig som har svårt att sitta still och som hellre lär dig genom att göra saker istället för att läsa om det.

Mindre snack, mer verkstad – lär dig ett yrke på riktigt

På Yrkesgymnasiet är mer än hälften av din skoltid på en arbetsplats. Då kan du snabbt lära dig ditt nya yrke, få en förståelse för branschen och knyta viktiga kontakter. Yrkesgymnasiet ger dig alla förutsättningar att snabbt få ett jobb efter studenten, precis som 9 av 10 av våra tidigare elever på andra skolor har fått.

Högkvalitativa APL-platser

Eftersom så mycket av din skoltid är på ett företag är det viktigt för Yrkesgymnasiet att ha kvalitativa APL-platser. Skolan samarbetar med såväl branschförbunden som med företag inom det lokala och regionala näringslivet. De företag skolan väljer att arbeta med är framgångsrika och välskötta företag som är i behov av just dig.

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Yrkesgymnasiet Solna

Video

Vill du ha mindre snack och mer verkstad? Kolla på filmen från Yrkesgymnasiet och se vad de kan erbjuda dig!

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Solna.

Yrkesgymnasiet Solna

Terminalvägen 14
171 73 Solna

yrkesgymnasiet.se

För att beställa information från Yrkesgymnasiet Solna, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.