Tullinge GymnasiumEngagera dig på Tullinge Gymnasium

Tullinge Gymnasium passar dig som har höga förväntningar på din utbildning. Här finns möjligheten att läsa program som gör dig redo för fortsatta studier så väl som framtida jobb. Du har även möjligheten att kombinera studierna med andra intressen. Bland annat kan du välja att träna i skolidrottsföreningen eller vara med i skolans datorklubb. Genom UF, Ung Företagsamhet, får du prova på att driva ditt eget företag under studierna.

Flera valmöjligheter

På Tullinge Gymnasium finns det program i ekonomi, naturvetenskap, samhällsvetenskap samt vård- och omsorg. Samtliga utbildningar kan läsas som högskoleförberedande program och en del erbjuder olika inriktningar. Vård- och omsorgsprogrammet är dessutom ett yrkesprogram, vilket innebär att du har mycket goda möjligheter att få jobb direkt efter examen.

Förbättra dina språkkunskaper utomlands

Via Tullinge Gymnasiums internationella samarbeten har du möjligheten att byta ut Botkyrka mot en helt ny miljö. Till exempel kan du åka på en språkresa om du läser moderna språk och skolan står då för en del av kostnaderna. I nuläget erbjuds det språkresor till Spanien, Tyskland, Frankrike och Italien. Väl på plats får du lära dig mer om landets historia och förbättra dina språkkunskaper genom bland annat besök på museer och andra skolor. På Vård- och omsorgsprogrammet får du möjlighet att göra delar av din praktik i London och vi har ett utbyte med en skola i Goa, Indien.

Föreläsningar med nobelpristagare

Enligt tradition bjuds nobelpristagare in av Tullinge Gymnasium för att hålla kortare föreläsningar och träffa elever. Genom åren har skolan haft besök från flertalet nobelpristagare i fysiologi eller medicin samt kemi och fysik.

Rätt förutsättningar

Tullinge Gymnasium är uppbyggt som ett campus med flera små byggnader nära inpå varandra i en vacker miljö. Med bibliotek och välutrustade laborationssalar ges eleverna de rätta förutsättningarna för sina studier. Den som vill kan äta sin lunch utomhus när vädret tillåter det och skolan har även en populär cafeteria.

Är du intresserad och vill veta mer om Tullinge gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Tullinge gymnasium

Tullinge gymnasium på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Tullinge gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Alfred Nobels Allé 206
146 80 Tullinge

www.tullingegymnasium.se

Ett offer av tullinge gymnasium
Lärarna favoriserar jätte mycket. Det finns bra lärare men många av dem favoriserar. lärarna planerar inte proven och man får flera prov under samma vecka. Rektor hjälper inte eleverna då man ber om hjälp t. ex. om ska klaga om lärarna.
En stressad elev
Lärarna planerar inte proven därför har vi haft 4 prov/inlämningar denna vecka. Och det såg inte bättre ut den här veckan eller veckan innan det. Flera av mina kompisar har börjat må psykiskt dåligt. Och det är bara allmänt jätte stressigt.
Gick ut 2016
Hade en lärare som negativt särbehandlade i 2 år.... rektorn var inte så bra på att hantera situationen I övrigt haft flera bra lärare men skolledningen var katastrof

För att beställa information från Tullinge gymnasium, fyll i följande uppgifter:

Utbildningsrecensioner