Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Management Program, Naturvetenskapsprogrammet

Om du ska läsa ett brett naturvetenskapligt program på gymnasiet, läs Management Program på Thoren Business School i Stockholm. Det här är programmet för dig som har höga ambitioner och som vill ha en bred naturvetenskaplig plattform att utgå från när du lämnar gymnasiet. Med valbara kurser inom t.ex. företagsekonomi och juridik bygger du en kompetens som garanterat kommer att ge dig ett efterfrågat yrke. På TBS i Stockholm har du som elev rätt till åtta veckors praktik (unikt) och tre ledarskapsveckor där fokus ligger på det personliga och kommunikativa ledarskapet.

Inriktning Naturvetenskap och samhälle

ENTREPRENÖR OCH SAMHÄLLE 

  • Entreprenörskap 100 poäng
  • Retorik 100 poäng
  • Entreprenörskap och företagande 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Naturvetenskap och samhälle på Naturvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner.

J
(5)
Jag rekommenderar denna skola för de som vill gå en naturutbildning som fortfarande är mer inriktad på entreprenörskap. Skolan har de fräschaste lokalerna jag har sett på en gymnasieskola och lärarna är unga så man kan relatea mer med dem än äldre lärare
B
(1)
Oseriös skola som inte har en studie främjande miljö. Väldigt stökigt med dålig stämning, mycket mobbning, grupptryck och bråk. Lärarna orkar inte bry sig om eleverna då de är alldeles för få med för många elever vilket går ut på en som en elev då de aldrig har tid för hjälp och stöd. Dessutom slutar lärare konstant, ofta efter bara efter en ter...
Visa hela
MaP15A
(4)
Jag valde Naturentreprenörsökp eftersom jag kände att jag vill ha behörighet i natur men ändå läsa lite ekonomi och det tycker jag är det speciella med natur i Thoren Business School. Sen så har vi något annat som är speciellt med TBS och det är att vi har 8 veckors praktik som är uppdelade under alla tre åren. Jag skulle rekommendera TBS om du ...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle från Thoren Business School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,8)
Baseras på 4 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: