Visa gymnasium.se som: Mobil

Ekonomiprogrammet, Juridik

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Stockholm

Ekonomiprogrammet, Juridik

Inriktning Juridik på Thoren Business School i ÖrebroBusiness Program, inriktning Juridik på Thoren Business School i Stockholm

Plugga juridik på en gymnasieskola i Stockholm som erbjuder dig möjligheten att bli diplomerad gymnasieekonom. För dig som går och drömmer om att en dag vara utbildad advokat är Business Program på Thoren Business School utan tvivel rätt val. Självklart går det att bli så mycket mer än advokat, Business Program är ett brett högskoleförberedande program som ger dig många valmöjligheter efter gymnasiet. På programmet kan du välja flera olika inriktningar utifrån ditt intresse, kombinera det med valbara kurser och skapa en profil som är stark både på arbetsmarknaden och för vidare studier på universitet och handelshögskolor i Sverige eller internationellt.

Inriktning Juridik

JURIDIK

  • Affärsjuridik (100 poäng)
  • Rätten och samhället (100 poäng)
  • Filosofi 1 (50 poäng)
  • Psykologi 2a (50 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Juridik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Läs mer Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Ekonomiprogrammet, Juridik

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Behörighet

För behörighet till Ekonomiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Ekonomiprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Certifiering

Diplomerad gymnasieekonom

Diplomerad gymnasieekonom

Diplomerad gymnasieekonom är en certifiering utfärdad av CESAB. En Diplomerad Gymnasieekonom är väl förberedd för vidare studier och har kompetenser som gör dig anställningsbar och entreprenöriell.

Läs mer om Diplomerad gymnasieekonom här!

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Juridik så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Oliver, Ekonomi år 1
(5)
Jag är välldigt nöjd med att hag valde TBS. Det är en välldigt trevlig miljö på skolan och maten är god. Lärare och personal på skolan förhindrar välldigt aktivt mobbing och kräkningar (även om det bara är på skoj bland vänner). Jag är otroligt nöjd.
Adam Alnwaihi aka Strängnäs
(5)
Att komma till den här skolan är de bästa valet ja har gjort. Alla elever är grymt snälla, alla pratar me varann, ingen brukar känna sig utanför. Lärarna GÅR ALLTID in när de är bråk eller fult språk i korridorena, även om de är på skoj. Alla lärare är bra utbildade och tar hänsyn till hur vi vill jobba och examineras. Att börja här, är de b...
Visa hela
Fanny
(5)
En skola som verkligen förbereder dig på verkligheten, genom flera praktikplatser har jag både fått jobb och kontakter till efter universitetet. Lärarna på skolan vet verkligen vad de pratar om och drar ofta kopplingar till deras tidigare yrkesliv. Skön miljö att vara i med bra kontakt mellan elever och lärare.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Ekonomiprogrammet, Juridik, fyll i följande uppgifter: