Visa gymnasium.se som: Mobil

Ekonomiprogrammet, Juridik

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Ort: Stockholm
Betyg: (9 Recensioner)
Utbildningstyp: Ekonomiprogrammet
Öppet hus: 2019-01-19 2019-01-24 2019-02-09

Ekonomiprogrammet, Juridik

Inriktning Juridik på Thoren Business School i ÖrebroBusiness Program, inriktning Juridik på Thoren Business School i Stockholm

Plugga juridik på en gymnasieskola i Stockholm som erbjuder dig möjligheten att bli diplomerad gymnasieekonom. För dig som går och drömmer om att en dag vara utbildad advokat är Business Program på Thoren Business School utan tvivel rätt val. Självklart går det att bli så mycket mer än advokat, Business Program är ett brett högskoleförberedande program som ger dig många valmöjligheter efter gymnasiet. På programmet kan du välja flera olika inriktningar utifrån ditt intresse, kombinera det med valbara kurser och skapa en profil som är stark både på arbetsmarknaden och för vidare studier på universitet och handelshögskolor i Sverige eller internationellt.

Inriktning Juridik

JURIDIK

  • Affärsjuridik (100 poäng)
  • Rätten och samhället (100 poäng)
  • Filosofi 1 (50 poäng)
  • Psykologi 2a (50 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Juridik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Läs mer Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Ekonomiprogrammet, Juridik

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Behörighet

För gymnasiebehörighet till ett högskoleförberedande program krävs godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska, matematik och i minst nio andra ämnen från grundskolan.

  • För ekonomiprogrammet ska fyra av de ytterligare nio ämnena vara geografi, historia, samhällskunskap och religion.

Gymnasieexamen

Ekonomiprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Juridik så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Adam Alnwaihi aka Strängnäs   |   2018-12-12
Att komma till den här skolan är de bästa valet ja har gjort. Alla elever är grymt snälla, alla pratar me varann, ingen brukar känna sig utanför. Lärarna GÅR ALLTID in när de är bråk eller fult språk i korridorena, även om de är på skoj. Alla lärare är bra utbildade och tar hänsyn till hur vi vill jobba och examineras. Att börja här, är de b...
Visa hela
          (5)
Fanny   |   2018-12-11
En skola som verkligen förbereder dig på verkligheten, genom flera praktikplatser har jag både fått jobb och kontakter till efter universitetet. Lärarna på skolan vet verkligen vad de pratar om och drar ofta kopplingar till deras tidigare yrkesliv. Skön miljö att vara i med bra kontakt mellan elever och lärare.
          (5)
Nöjd Elev   |   2018-08-14
Otroligt nöjd med min föredetta skola TBS stockholm. Tog studenten för ett år sedan. Man får otroligt mycket hjälp av lärare som hela tiden gjorde sitt bästa för att hjälpa mig och mina klasskamrater. Enda problem jag någonsin stött på är att jag hade många olika mattelärare i ettan pga mammaledighet och liknande, men i tvåan och trean hade v...
Visa hela
          (5)
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Ekonomiprogrammet, Juridik, fyll i följande uppgifter: