”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns tryggt att få en så bred utbildning som möjligt som också gör mig behörig till högskolan.”
- Tom Wellander, Management Program åk 2

Thoren Business School Stockholm – för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare

Centralt belägen på attraktiva Medborgarplatsen hittar du Thoren Business School Stockholm. Skolans popularitet och de goda kommunikationsförbindelserna lockar elever från hela länet. Skolan har ett stort hjärta och genomsyras av en nära kontakt med näringslivet, en hög ambitionsnivå och engagerade lärare. TBS Stockholm gör allt för att eleverna ska vara nöjda, nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Samarbete med hundratals företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. För dig som elev innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Oavsett vilket program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. TBS samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du tillsammans med din klass får gå på föreläsningar, besöka platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som du går. Skolan har tidigare varit i bland annat Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. På Business trips får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge

TBS finns på ett tiotal orter runtom i landet, i city med närhet till alla företag som de samarbetar med. Lärandet är alltid i fokus och skolans miljöer anpassas därefter. Genom att ta skolmiljön på allvar har TBS fina skolor på alla orter och gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Stockholm

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Stockholm!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-01-19    Tid:   11:00 - 14:00
Datum:   2019-01-24    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2019-02-09    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2019-02-12    Tid:   18:00 - 20:00

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Stockholm
Ekonomiprogrammet, Juridik Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap & samhälle Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation Stockholm
Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap Stockholm
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Stockholm.

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25

affarsgymnasiet.se

Oliver, Ekonomi år 1   |   2018-12-17
Jag är välldigt nöjd med att hag valde TBS. Det är en välldigt trevlig miljö på skolan och maten är god. Lärare och personal på skolan förhindrar välldigt aktivt mobbing och kräkningar (även om det bara är på skoj bland vänner). Jag är otroligt nöjd.
Adam Alnwaihi aka Strängnäs   |   2018-12-12
Att komma till den här skolan är de bästa valet ja har gjort. Alla elever är grymt snälla, alla pratar me varann, ingen brukar känna sig utanför. Lärarna GÅR ALLTID in när de är bråk eller fult språk i korridorena, även om de är på skoj. Alla lärare är bra utbildade och tar hänsyn till hur vi vill jobba och examineras. Att börja här, är de b...
Visa hela
Fanny   |   2018-12-11
En skola som verkligen förbereder dig på verkligheten, genom flera praktikplatser har jag både fått jobb och kontakter till efter universitetet. Lärarna på skolan vet verkligen vad de pratar om och drar ofta kopplingar till deras tidigare yrkesliv. Skön miljö att vara i med bra kontakt mellan elever och lärare.

För att beställa information från Thoren Business School Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Thoren Business School Stockholm
Utbildningsrecensioner