Visa gymnasium.se som: Mobil

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns tryggt att få en så bred utbildning som möjligt som också gör mig behörig till högskolan.” 
- Tom Wellander, Management Program åk 2

Thoren Business School Stockholm – för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare

Centralt belägen på attraktiva Medborgarplatsen hittar du Thoren Business School Stockholm. Skolans popularitet och de goda kommunikationsförbindelserna lockar elever från hela länet. Skolan har ett stort hjärta och genomsyras av en nära kontakt med näringslivet, en hög ambitionsnivå och engagerade lärare. TBS Stockholm gör allt för att eleverna ska vara nöjda, nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Samarbete med hundratals företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. För dig som elev innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Oavsett vilket program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. TBS samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du tillsammans med din klass får gå på föreläsningar, besöka platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som du går. Skolan har tidigare varit i bland annat Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. På Business Trips får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge

TBS finns på ett tiotal orter runtom i landet, i city med närhet till alla företag som de samarbetar med. Lärandet är alltid i fokus och skolans miljöer anpassas därefter. Genom att ta skolmiljön på allvar har TBS fina skolor på alla orter och gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Stockholm

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Stockholm!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-02-06    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-02-13    Tid:   18:00 - 20:00

Program

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Stockholm.

Hitta till skolan

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,6

Baseras på 32 recensioner.

Nöjd elev
(5)
Wow denna skola är verkligen så grym, efter att ha tagit studenten märker jag verkligen en stor skillnad på mig som gått på TBS och andra som gick på " vanliga gymnasium". Under min tid på TBS fick man lära sig så mycket om företagsamhet och professionalitet. För mig är det en självklarhet att gå in på en intervju självsäker och att starkt handl...
Visa hela
Besviken 1:a
(3)
Jag har gått i denna skola i drygt tre månader och har träffat jättefina människor. Det är dock för strikta regler som att man inte får ha på sig träningskläder, myskläder, man får inte äta godis eller dricka juice/läsk, man måste nu lämna mobilerna i skåpen efter jullovet. Alltså gå hela dagen utan mobilen. Det kändes väldigt bra i början men n...
Visa hela
2a på Thoren
(1)
Vissa lärare är helt inkompetenta och kan inte lära ut alls, vissa låter till och med bli att lära ut över huvudtaget och låter alla elever läsa på själva torts att hela klassen inte förstår, en lärare kränker till och med elever och när man går till rektorn så bryr de sig inte och avvisar en med en klapp på axeln. (Sen så är självklart andra lä...
Rektor Armi Tulldahl Kommentar:
Hej och tack för dina/era synpunkter! Våra elever är vår högsta prioritering och vi strävar därför ständigt efter förbättring i dialog med dem. Vi kommer att ta till oss av denna kritik och se över vår verksamhet tillsammans med medarbetare för att bibehålla förtroende och nöjdhet för Thoren Business School Stockholm. Vi ser, som sagt, allvar...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Business School Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(3,6)
Baseras på 32 recensioner.