Naturvetenskapsprogrammet, Naturentreprenör

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturentreprenör

Management Program – Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturentreprenör på Thoren Business School Stockholm

Framtiden behöver fler entreprenörer inom naturvetenskap. Vill du ha en bred naturvetenskaplig grund kombinerad med utbildning inom företagande? Då har du hittat rätt.

Management Program ger dig en unikt kombinerad naturvetenskaplig och entreprenöriell plattform som tar dig långt. Du blir en naturentreprenör med kompetens att klara av att skapa hållbara innovationer för samhället. Framtidens ledare behöver även vara problemlösare som kan ta sig an en komplex omvärld. Därför ingår en tre veckor lång ledarskapsutbildning med fokus på̊ det personliga och kommunikativa ledarskapet – utöver den åtta veckor långa praktiken (APL).

Programfördjupning

Naturentreprenör

  • Entreprenörskap – 100 poäng
  • Entreprenörskap och företagande – 100 poäng
  • Politik och hållbar utveckling – 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturentreprenör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturentreprenör

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Naturvetenskap och samhälle på Naturvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturentreprenör så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm – för dig som vill mer

”Jag valde Thoren Business School för att jag ville ha praktik under gymnasiet, samt för att skolan har extra fokus på ekonomi och entreprenörskap.” – Chanelle Emedo, Business Program Centralt belägen på attraktiva Medborgarplatsen hittar du Thoren Business School Stockholm. Skolans...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,2

Baseras på 5 recensioner.

anonym

Hej, jag har precis tagit studenten efter att ha gått natur-entreprenörskap i tre år. TBS är en riktigt DÅLIG skola och här är varför 1. 4 olika biologilärare på ca 2 år. de byttes ut konstant, helt omöjligt att få någon typ av band till en lärare. 2. Vissa lärare är riktigt själviska och vägrar ge exempelvis komplettering eller omprov. Vissa ...

Armi Tulldahl, rektor Kommentar:
Hej och tack för dina tankar! Våra elever är vårt största fokus i verksamheten. Vi tar tacksamt emot synpunkter som gör att vi kan förbättras. Vi kommer givetvis att ta till oss av denna kritik och tillsammans med medarbetare se över vår verksamhet för att utveckla både förtroende och nöjdhet för TBS Stockholm utifrån rådande läge och givna för...
Visa hela
J

Jag rekommenderar denna skola för de som vill gå en naturutbildning som fortfarande är mer inriktad på entreprenörskap. Skolan har de fräschaste lokalerna jag har sett på en gymnasieskola och lärarna är unga så man kan relatea mer med dem än äldre lärare

B

Oseriös skola som inte har en studie främjande miljö. Väldigt stökigt med dålig stämning, mycket mobbning, grupptryck och bråk. Lärarna orkar inte bry sig om eleverna då de är alldeles för få med för många elever vilket går ut på en som en elev då de aldrig har tid för hjälp och stöd. Dessutom slutar lärare konstant, ofta efter bara efter en ter...

Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,2)
Baseras på 5 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturentreprenör från Thoren Business School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information