Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Tekniska Gymnasiet Solna, i Stockholm (+1 orter)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Science Program på Tekniska Gymnasiet andas framtidsoptimism. En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna som världen står inför, men vi tror att vi med gemensamma krafter kan göra världen till en bättre plats.

Delar du vår världsbild? Är du den som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska om genteknik, kemi och bioteknik och vara en del av nya medicinska genombrott? Eller vill du kanske uppfinna nya livsmedel? Då kommer Science Program passa dig. Här får du en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden.

Efter studierna

Några yrken att läsa vidare till efter gymnasiet: läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare med mera.

Vad händer sen?

  • Starta eget företag.‍
  • Studera vidarepå universitet eller högskola.
  • Börja jobba direkt!
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Solna

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Fortsatta studier

Efter gymnasiet kan du starta eget företag, börja jobba direkt eller läsa vidare till exempelvis läkare, sjuksköterska, apotekare, farmakolog, forskare, biotekniker, miljösamordnare – och mycket mer.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Tekniska Gymnasiet Solna
Terminalvägen 12B
171 73 Solna

Den moderna akademin 

Stor bildning med fokus på vetenskap, teknik och matematik. Verkliga färdigheter och personlig utveckling. Det här är Tekniska Gymnasiet.  På Tekniska Gymnasiet är du och din utveckling alltid i centrum. Genom ett stort kunskapsfokus i kombination med verklighetsnära lärande –...

Läs mer om Tekniska Gymnasiet Solna och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
1/5
Jätte anonym
21 feb 2024
Endast stökiga invandrare och inkompetenta lärare

Stolar flyger, lärare skriker. Lärare skapar dumma projekt som bara tar tid från viktigare ämnen. Thoren som detta hette tidigare fortsätter att tjäna pengar på att behandla el...

Visa hela
5/5
Hej
16 feb 2024
Världens bästa skola

Fantastisk skola bästa valet jag någonsin har gjort

5/5
Sara
03 okt 2023

Ingen har lika stora och fina lokaler som tis solna! Omtänksam lärare som vill de bästa för eleverna och de förbereder oss för framtida studier och vuxenliv. Vi som naturare har...

Visa hela
Sponsrad