Högskoleförberedande program

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap: Natur

JENSEN gymnasium Norra, i Stockholm
Kommande Öppet hus
2 maj, 2024 18:00
(+ Läs mer )
Kommande Öppet hus
2 maj, 2024 18:00
(+ Läs mer )
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

natur

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap: Natur

PROFIL: NATUR

Vad hade världen varit utan Newton, Einstein, Marie Curie och vår egen Carl von Linné? Det kommer alltid behövas människor med goda kunskaper inom matematik, fysik, kemi och biologi. Gillar du dessa ämnen är Naturprogrammet rätt för dig!

Naturvetenskapliga programmet är en teoretiskt avancerad utbildning och ger en bred och djup kunskap om naturvetenskap i flera olika dimensioner. Precis som på universitetet - men i gymnasieformat - ger naturprogrammet på JENSEN kunskaper om biologi, matematik, kemi och fysik. Du kommer att utveckla dina förmågor som kreativ problemlösare genom att experimentera och testa dig fram. Föreläsningar och laborationer varvas med fältstudier och grupparbeten, på detta sätt erbjuds du en djupare inblick i hur det är att arbeta inom yrken kopplade till naturvetenskap och forskning

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap: Natur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap: Natur

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Öppet hus

Öppet hus på JENSEN gymnasium Norra

Vi bjuder nu in till ett öppet hus där vi berättar mer om oss som skola, vårt unika utbildningskoncept och våra program.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-05-02    Tid:   18:00 - 19:30   Läs mer

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap: Natur så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JENSEN gymnasium Norra
Tulegatan 44
113 53 Stockholm

JENSEN gymnasium Norra

Vill du gå på en populär skola i Stockholm där du har tre roliga och utmanande år framför dig? Då ska du välja JENSEN gymnasium Norra! Skolan tar dina drömmar och mål på allvar samtidigt som du blir väl förberedd...

Läs mer om JENSEN gymnasium Norra och visa alla program.

Sponsrad