Vill du ha världens roligaste jobb direkt efter studenten? Eller plugga vidare? Pedagogikcollege är en gymnasial yrkesutbildning på Midsommarkransens gymnasium inom ramen för barn- och fritidsprogrammet. Efter studenten kan du få jobb direkt efter examen som barnskötare och elevassistent! Eller så kan du plugga vidare till exempelvis förskolelärare.

Midsommarkransens gymnasium

Välkommen till Midsommarkransens gymnasium!

Midsommarkransens gymnasium slog upp portarna hösten 2013. Utbildningen är traditionell med flera moderna inslag som temadagar och spännande projekt och aktiviteter. Skolan ligger centralt belägen, bara 5 minuters gångavstånd från Midsommarkransens tunnelbanestation och 10 minuters resa ifrån Slussen.

På Midsommarkransens gymnasium möter du verkligheten och skapar din egen framtid i enkel samvaro. Vi finns för att ge dig ökade kunskaper och för att du ska hitta dig själv och din väg framåt i livet. Här får du en spännande tid fylld av kunskap, nya vänner och ett stärkt självförtroende. Vi tror att gymnasietiden är viktig i sig - den ska vara fylld av kunskaper som ska kunna användas senare men det är också tre år som du ska minnas med glädje.

Stort utbud av program

Midsommarkransens gymnasium har ett brett utbud av utbildningar, både nationella och yrkesprogram, nationell idrottsutbildning NIU och introduktionsprogram. Våra program med nationell inriktning ger behörighet för vidare studier på högskola.

Som elev på Midsommarkransens gymnasium kommer du att ha tillgång till:

• Ett bibliotek med studieplatser och ett stort utbud av litteratur samt en utbildad bibliotekarie
  • En ljus och luftig ljushall med cafeteria - skolans naturliga mötesplats
  • Engagerade och kompetenta lärare
  • Matsal med hemlagad lunch

Kombinera studier med en elitsatsning

Som elev på Midsommarkransens gymnasium har du möjligheten att kombinera en elitsatsning i din idrott med en gymnasieutbildning. Vi erbjuder fem godkända nationella idrottsutbildningar (NIU) inom bandy, basket, fotboll, handboll och innebandy. Du kan kombinera alla våra program med en elitidrottsutbildning. Efter gymnasiet kan du jobba som elitspelare, domare eller tränare.

Är du intresserad och vill veta mer om Midsommarkransens gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Midsommarkransens gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Midsommarkransens gymnasium.

Midsommarkransens gymnasium

Tellusborgsvägen 10

midsommarkransensgymnasium.stockholm.se

Snittbetyg: 3,5

Alias
Bra lärare, mycket roliga projekt i barn och fritidsprogrammet.
Kämpen
Fantastiskt roligt att få vara med likasinnade idrottare, få extra kunskap om idrotten, idrottens filosofi, människans fysiologi och idrottsskador som kan komma och hur de kan och bör förebyggas. Att samtidigt få den otroliga chansen att få vara med roliga och bra klasskompisar under flera år i en bra skola är jättemycket värt och ha väldigt bra...
Visa hela

För att få mer information från Midsommarkransens gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Midsommarkransens gymnasium
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på dag
Jag har en fråga
Skolrecensioner