Visa gymnasium.se som: Mobil

Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Sjölins Gymnasium Södermalm
Programinformation
Stockholm
Antal elever: cirka 260 (.)
Ekonomiprogrammet
  • Antagningspoäng: 315,0
    (medelvärde: 326,3) * statistik från 2021
(Läs mer) Öppet hus
2022-01-22
2022-05-05
Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Ekonomiprogrammet på Sjölins Gymnasium Södermalm

Samhällsekonomi, företagsekonomi, entreprenörskap och juridik. Låter det intressant i dina öron? Om svaret på den frågan är ja så kan Ekonomiprogrammet på Sjölins Gymnasium Södermalm vara en utbildning i din smak. Utbildningen som Sjölins erbjuder dig som student är inte bara högskoleförberedande, den är också väldigt bred och ger dig därmed stora valmöjligheter inför framtiden.

Inriktning Ekonomi

Inriktningen Ekonomi innebär att du får fördjupa dig inom entreprenörskap och företagande, företagsekonomi och matematik. Du får kunskaper inom marknadsföring, ledarskap, redovisning samt kalkylering och organisation. Överlag får du många värdefulla kunskaper för att starta företag i framtiden. 

Lärare med erfarenhet

På Sjölins Gymnasium Södermalm hittar du lärare med lång erfarenhet och med god kunskap inom såväl ekonomiska som juridiska ämnen. De kan ge dig goda tips och råd om vad som krävs i ditt framtida yrkesliv. En central del i utbildningen på Sjölins Gymnasium är din personliga utveckling, något som uppnås genom handledning, bra kontakt med lärare och individuella utvecklingsplaner. På Sjölins Gymnasium erbjuds samtliga elever möjligheten att läsa avancerade kurser inom både matematik och engelska för att de ska kunna få ett maximalt värde av sina meritpoäng.

Är du intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Ekonomi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Sjölins gymnasium präglas av engagerade lärare, tydliga strukturer och casemetodik. Vårt mål är att varje elev ska växa som individ, nå bortom sina studiemål och trivas med sig själv. Undervisningen vilar på verklighetsbaserad pedagogik.

Behörighet

För behörighet till Ekonomiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Gymnasieexamen

Ekonomiprogrammet är ett högskoleförberedande program.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Ekonomi så kommer skolan att kontakta dig.

Sjölins Gymnasium Södermalm

Sjölins Gymnasium Södermalm - familjär skola mitt i Stockholm

På Sjölins Gymnasium Södermalm får du läsa i härliga lokaler med en fantastisk utsikt som sällskap. Du får studera i en miljö som är lugn och trivsam och där du har möjlighet att läsa såväl i grupprum som i tysta...


Läs mer om Sjölins Gymnasium Södermalm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Sjölins Gymnasium Södermalm

Sjölins Gymnasium Södermalm

Sandbacksgatan 10
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.sjolinsgymnasium.se

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Ekonomiprogrammet, Ekonomi från Sjölins Gymnasium Södermalm, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information