Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU)

Sjölins Gymnasium Södermalm
Programinformation
Ort: Stockholm
Utbildningstyp: Idrottsutbildning (RIG, NIU)
Öppet hus: 2019-01-19 2019-02-05
Prova på-dagar: 2019-02-05

Idrottsutbildning (NIU)

NIU-idrottsutbildning-Sjölins-gymnasium-SödermalmIdrottsutbildning på Sjölins Gymnasium Södermalm – fotboll, hockey och handboll

Vill du satsa på en idrott samtidigt som du går i gymnasiet? Då är Sjölins Gymnasium Södermalm ett bra val för dig! Här kan du kombinera dina studier på flera program med hockey, fotboll eller handboll genom att läsa Nationell Idrottsutbildning (NIU).

Nationell Idrottsutbildning (NIU)

Sjölins Gymnasium Södermalm är certifierade att bedriva Nationell Idrottsutbildning (NIU). Det betyder att du kan kombinera dina gymnasiestudier med en elitsatsning på handboll, fotboll eller hockey. Genom ett anpassat schema får du möjlighet att träna tre förmiddagar per vecka med högt utbildade instruktörer. Skolan har ett mångårigt samarbete med Djurgården fotboll, Djurgården Ishockey och Stockholm Handbollförbund, vilket är en väldig fördel för alla talanger som vill utvecklas i sina karriärer.

Kombinera din idrottsutbildning med ett gymnasieprogram

Sjölins Gymnasium Södermalm gör allt för att din gymnasietid ska bli så positiv som möjligt och har ett väl fungerande stödsystem. Du kan välja att läsa din idrottsutbildning i kombination med Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet eller Samhällsvetenskapsprogrammet.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Vill du studera högskoleförberedande gymnasieutbildningar i bra och fina lokaler på Södermalm? PÅ Sjölins Gymnasium Södermalm studerar du verklighetsbaserat med casemetodik!

Behörighet

För gymnasiebehörighet till ett högskoleförberedande program krävs godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska, matematik och i minst nio andra ämnen från grundskolan. Kontakta skolan angående ansökningsprocessen för Idrottsutbildning (NIU).

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU)

Som boende i samma kommun som Sjölins Gymnasium Södermalm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande program.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU) så kommer skolan att kontakta dig.

Sjölins Gymnasium Södermalm

Sjölins gymnasium Södermalm

På Sjölins Gymnasium Södermalm får du läsa i härliga lokaler med en fantastisk utsikt som sällskap. Du får studera i en miljö som är lugn och trivsam och där du har möjlighet att läsa såväl i grupprum som i tysta...


Läs mer om Sjölins Gymnasium Södermalm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Sjölins Gymnasium Södermalm

Sjölins Gymnasium Södermalm

Sandbacksgatan 10
116 20 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.sjolinsgymnasium.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), fyll i följande uppgifter: