Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Handboll

Tumba Gymnasium
Programinformation
Ort: Stockholm
Utbildningstyp: Idrottsutbildning (RIG, NIU)

Utbildningsinfo

NIU Handboll på Tumba Gymnasium

Nationellt godkänd Idrottsutbildning (NIU) i Handboll i Stockholm

Vill du göra en elitsatsning i handboll medan du går i gymnasiet? Kombinera då Tumba Gymnasiums NIU i handboll med något av skolans nationella program.

Kombinera studier med idrott

Tumba Gymnasium har lång erfarenhet av att kombinera dina gymnasiestudier med träning i den idrott du vill satsa på. Idrottsutbildningen är certifierad av special-idrottsförbunden och gör dig väl förberedd för att spela på elitnivå.

Upplägget gör att du får möjlighet att satsa fullt ut på både handboll och studier och du får utvecklas i den takt som passar just dig. Träningen sker i regelbunden dialog med din klubbtränare.

Handboll

På NIU i Handboll på Tumba Gymnasium får du träning av Mats Kardell, som tidigare har tränat elitlag i Sverige och Norge och nu är tränare för IFK Tumbas A-lag. Ansökan sker via Svenska Handbollsförbundets hemsida samt till det nationella program du vill gå. Tänk på att sista ansökningsdag till NIU Handboll brukar vara kring 1 december.

Mellanmål efter varje träning

Ett uppskattat inslag bland Handbollseleverna är samlingarna efter morgonträningarna. Då samlas elever och tränare på NIU i Tumba Gymnasiums fina restaurang för att äta mellanmål av mycket hög kvalitet. Mellanmålen ger ny energi och bra återhämtning efter tuffa träningspass. Det skapar också fin sammanhållning och kostmedvetenhet. 

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Handboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

Ansökan görs på speciell blankett via Tumba Gymnasiums hemsida. Du måste också söka till ett av skolans nationella program på vanligt sätt.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Handboll

Som boende i samma kommun som Tumba Gymnasium söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Handboll så kommer skolan att kontakta dig.

Tumba Gymnasium

Tumba-gymnasium-Stockholm

Tumba Gymnasium satsar hårt och vill mycket. Skolan erbjuder en mängd olika inriktningar som väntar på ditt val. Vill du ha ett yrke så att du kan börja jobba direkt efter skolan? Vill du satsa på idrott? Vill du ta...


Läs mer om Tumba Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Tumba Gymnasium

Utbildningsvägen 2
147 40 Tumba

 Visa telefonnummer
tumbagymnasium.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), Handboll, fyll i följande uppgifter: