RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Handboll

Tumba Gymnasium, i Stockholm
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Nationellt godkänd Idrottsutbildning (NIU) i Handboll i Stockholm

Vill du göra en elitsatsning i handboll medan du går i gymnasiet? Kombinera då Tumba Gymnasiums NIU i handboll med något av skolans nationella program.

Kombinera studier med idrott

Tumba Gymnasium har lång erfarenhet av att kombinera dina gymnasiestudier med träning i den idrott du vill satsa på. Idrottsutbildningen är certifierad av special-idrottsförbunden och gör dig väl förberedd för att spela på elitnivå.

Upplägget gör att du får möjlighet att satsa fullt ut på både handboll och studier och du får utvecklas i den takt som passar just dig. Träningen sker i regelbunden dialog med din klubbtränare.

Handboll

På NIU i Handboll på Tumba Gymnasium får du träning av Mats Kardell, som tidigare har tränat elitlag i Sverige och Norge och nu är tränare för IFK Tumbas A-lag. Ansökan sker via Svenska Handbollsförbundets hemsida samt till det nationella program du vill gå. Tänk på att sista ansökningsdag till NIU Handboll brukar vara kring 1 december.

Mellanmål efter varje träning

Ett uppskattat inslag bland Handbollseleverna är samlingarna efter morgonträningarna. Då samlas elever och tränare på NIU i Tumba Gymnasiums fina restaurang för att äta mellanmål av mycket hög kvalitet. Mellanmålen ger ny energi och bra återhämtning efter tuffa träningspass. Det skapar också fin sammanhållning och kostmedvetenhet. 

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Handboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Stockholm

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Handboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Handboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Tumba Gymnasium
Utbildningsvägen 2
147 40 Tumba

Tumba gymnasium är en av Storstockholms mest sökta skolor. Vi har levererat framtidsdrömmar sedan 1974 och vi gillar både traditioner och att vara nyskapande. Våra 1340 elever representerar hela 24 svenska kommuner och tillsammans arbetar vi ständigt på att utveckla...

Läs mer om Tumba Gymnasium och visa alla program.

Sponsrad