strömsholm institute

Ridsportgymnasiet Strömsholm

Ridsportgymnasiet Strömsholm ger dig tillgång till en inspirerande och utvecklande studiemiljö, engagerade, kompetenta lärare samt tränare och hästar av toppklass. Tillsammans med riksanläggningen Flyinge bildasSwedish Equestrian Centers of Excellence med ambitionen att erbjuda excellens på alla plan.

Det råder brist på utbildade ridlärare, inte bara i Sverige utan även utomlands. Därför startar Ridsportgymnasiet Strömsholm nu en gymnasieutbildning med yrkesutgång Svensk Ridlärare I.

Bo på elevhem

Som elev på Ridsportgymnasiet erbjuds du att bo på något av Strömsholms sex elevboenden. Elevboendena är naturliga mötesplatser för skolans elever efter skoldagens slut.

Att bo på elevhem under gymnasietiden är ett minne för livet. Som elev blir du en mästare på att hantera olika människor och situationer, du lär dig att visa hänsyn, vara respektfull och ödmjuk. Denna erfarenhet av ”vardagsdemokrati” har du nytta av i framtiden, både i arbetslivet och livet i stort. Och du, dina nya vänner har du också med dig för resten av livet!

Är du intresserad och vill veta mer om Ridsportgymnasiet Strömsholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Ridsportgymnasiet Strömsholm

Yrkesprogram
Naturbruksprogrammet Ort Recensioner
Naturbruksprogrammet, Särskild variant Strömsholm
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Ridsportgymnasiet Strömsholm.

Ridsportgymnasiet Strömsholm

Stallbacken 6
734 94 STRÖMSHOLM

stromsholm.com

Snittbetyg: 5

Isabella
Bästa skolan!!!!!!!
Lätt det bästa gymnasiet om du vill satsa på ridsport! Bästa lärare och fina hästar!

För att beställa information från Ridsportgymnasiet Strömsholm, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner