Studera naturbruk Nuntorpsgymnasiet – i hjärtat av Dalsland!

Nuntorpsgymnasiet slog i augusti upp sina portar igen för en ny kull gymnasieelever på Naturbruksprogrammet. Vi är en fristående skola som drivs av Naturbruk i Väst AB. Skolans vision är att bedriva en kvalificerad utbildning som gör eleverna redo att möta de gröna näringarnas krav och förväntningar.

Nuntorpsgymnasiets naturbruksprogram har två inriktningar: Lantbruk och Häst. Båda ger allmän högskolebehörighet.

Om du inte är behörig att söka nationellt program erbjuder skolan även IM-YRK med inriktning mot naturbruksprogrammet.

Skolan har också gymnasiesärskolans nationella program Skog, Mark och Djur samt gymnasiesärskolans individuella program. Läs mer om det här.

Nära till arbetslivet

Nuntorpsgymnasiet drivs i nära samverkan med aktörer inom de gröna näringarna och på skolområdet finns mjölkproduktion, maskinfirmor med det senaste inom jordbrukstekniken och även stall och ridhus. Skolan ligger mitt i ett jordbruksdistrikt och vi har ett 30-tal gårdar och företag redo att ta emot praktikanter. Dina möjligheter att få jobb direkt efter studenten är synnerligen goda! Du kan naturligtvis även studera vidare, det finns ett brett utbud av högskoleutbildningar att välja mellan och en mycket god arbetsmarknad.

För dig som har för långt till skolan för att dagpendla finns Nuntorpsgymnasiets internat, som ligger på skolan och bemannas fritidspersonal.

Om du är intresserad och vill veta mer är du välkommen, vänligen fyll i intresseanmälan nedan!

Är du intresserad och vill veta mer om Nuntorpsgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Nuntorpsgymnasiet

Yrkesprogram
Naturbruksprogrammet Ort Recensioner
Naturbruksprogrammet, Lantbruk Brålanda
Naturbruksprogrammet, Lantbruk, Profil Häst Brålanda

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Nuntorpsgymnasiet.

Nuntorpsgymnasiet

www.dinglegymnasiet.se

För att få mer information från Nuntorpsgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Det finns inga recensioner än.