Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

NTI Handelsgymnasiet Göteborg

NTI Handelsgymnasiet Göteborg

Välkommen till oss på NTI Handelsgymnasiet Göteborg! Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ undervisning för framtiden. Vi lägger fokus på entreprenöriella förmågor för vi vet att många av våra elever i framtiden kommer att hamna i yrken som inte ens existerar i dagsläget. För att klara den utmaningen krävs vassa kunskaper men också självförtroende och tillit till egen förmåga, vilket goda entreprenöriella förmågor bygger. Som elev hos oss kommer du att tränas i att använda den senaste tekniken och programvaran samt att se digitala verktyg som en möjlighet för en miljömässigt, ekonomiskt och socialt hållbar handel, ekonomi och framtid. Vår undervisning är kvalitetssäkrad genom certifieringen Diplomerad gymnasieekonom och vi använder samma professionella verktyg som ute i branschen, vilket gör våra ekonomer särskilt väl förberedda. Vi har också ett internationellt perspektiv. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Göra arbetsplatsförlagt lärande (APL) utomlands? Här får du chansen!

ENTREPRENÖRSKAP

Vi utbildar framtidens entreprenörer. Hos oss får du möjlighet att spetsa dina entreprenöriella förmågor och tränas i socialt och hållbart entreprenörskap.

CERTIFIERADE UTBILDNINGAR

Vi satsar på att alltid erbjuda högsta kvalitet, därför är vårt Ekonomiprogram certifierat för Diplomerad gymnasieekonom. Det innebär att utbildningen granskas och utvecklas kontinuerligt av oss tillsammans med branschen.

LÄGET

Våra lokaler finns mitt i Göteborg, ett stenkast från Brunnsparken och centralstationen. Vi ligger vägg i vägg med vår systerskola och samarbetspartner NTI Gymnasiet Kronhus, vilket gör att vi tillsammans kan erbjuda en bredd av kurser och elevaktiviteter.

Läs mer på skolans hemsida!


Är du intresserad och vill veta mer om NTI Handelsgymnasiet Göteborg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på NTI Handelsgymnasiet Göteborg

Öppet hus

Prata med elever och lärare, se skolan och få svar på dina frågor!

Att besöka oss på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om vi är rätt skola för dig. Du får bl.a. möjlighet att se våra lokaler och ställa frågor till lärare och elever. Hoppas vi ses!

På grund av den rådande pandemin kan upplägget för öppet hus förändras med kort varsel. Tryck på "Läs mer" för att komma till vår hemsida där du alltid hittar den senaste informationen.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-01-27    Tid:   17:00 - 19:00   Läs mer

Program

Reportage

Tidigare elever berättar om skolan

Martin, Adeline och Josef tog studenten från NTI Handelsgymnasiet. Läs mer om vad de tyckte om skolan och vad de gör nu!NTI Handelsgymnasiet Göteborg Facebook

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av NTI Handelsgymnasiet Göteborg.

Hitta till skolan

NTI Handelsgymnasiet Göteborg

Kronhusgatan 9
411 05 Göteborg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från NTI Handelsgymnasiet Göteborg, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information