Kärrtorps gymnasium, Kärrtorp

Kärrtorps gymnasium

Som elev på Kärrtorps gymnasium får du möjlighet att uppnå dina mål i en trygg miljö. Att du trivs och får det stöd du behöver under din gymnasietid är i Kärrtorps gymnasiums huvudfokus. Genom att ha lärare som är engagerade och inspirerar kan du som elev fokusera på din utbildning. Alla program är förberedande för fortsatta studier på högskola eller universitet.

Rum för utveckling

Kärrtorps gymnasium arbetar ständigt med att bli bättre och förbättra sina resultat. När du som elev lämnar Kärrtorps gymnasium ska du ha fått med dig fördjupande kunskaper och en tro på din egen förmåga.

Under din tid på Kärrtorps gymnasium får du tillgång till en bärbar dator som du kan använda till dina studier. Skolan har även ett trådlöst nätverk som du kan koppla upp dig till.

Stark gemenskap!

För att stärka skolgemenskapen anordnar Kärrtorps gymnasium varje år olika aktiviteter, exempel på dessa listas nedan.

• KÄR-dag, aktiviteter för alla på skolan med musik och grillning på skolgården.
  • Julspex
  • Elevframträdanden
  • Luciafirande
  • Hälsodag

Samarbeten

För att du som elev ska komma i kontakt med arbetslivet redan under din utbildning samarbetar Kärrtorps gymnasium med olika aktörer inom näringslivet. Studiebesök och föreläsare från organisationer, universitet och högskolor kommer att vara naturliga inslag i din utbildning. Skolan har ett globalt perspektiv och arbetar mycket med mänskliga rättigheter och alla människors lika värde och är en av Amnesty Internationals samarbetsskolor.

Hitta till Kärrtorps gymnasium

Kärrtorps gymnasium ligger i Kärrtorp på Karlsövägen 9-15. Du tar dig hit med tunnelbanelinje 17 på 8 minuter från Skanstull. Om du kommer från Bredäng, Bandhagen eller Älvsjö tar du enkelt buss 163. På bara ett par minuter tar du dig från tunnelbanan till Kärrtorps gymnasium. Där finns en naturlig träffpunkt i ljushallen och det finns både rum för sittgrupper för både studier och umgänge.

Är du intresserad och vill veta mer om Kärrtorps gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Kärrtorps gymnasium

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Kärrtorps gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

12106 JOHANNESHOV Stockholm

karrtorpsgymnasium.stockholm.se

Hassan
Jag trivs väldigt bra i skolan och jag gillar alla lärare jag har. Förutom studierna så arbetar skolan mycket med mänskliga rättigheter vilket jag anser vara en väldigt bra och viktig sak. Jag rekomenderar skolan till alla ungdommar som ska börja på gymnasium eller som vill byta gymnasium till något bättre.
Glad elev
Har gått på Kärrtorp nu i en hel termin, helt klart en av de bästa skolorna. De bästa och trevligaste lärare jag träffat och är alltid redo till att stötta och hjälpa en. Väldigt trevlig personal som i matsalen, jag har aldrig träffat så många som jobbar i matsalen och sprider så mycket glädje och lunchen är väldigt god. Innan jag började här ...
Visa hela
Amira ghoumrassi