Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion

Kärrtorps gymnasium, i Stockholm
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Introduktion för dig som vill jobba inom försäljning och service

Yrkesintroduktion har inriktning "Försäljning och service". Inriktningen vänder sig till dig som vill arbeta med handel, försäljning och ledarskap.

Det finns inga behörighetskrav för att studera på yrkesintroduktion. Det viktigaste är att du har ett intresse för försäljning och service. Du studerar mellan 1-3 år. Målet är att du ska få ett jobb som du är intresserad av inom profilen eller bli behörig att söka ett nationellt yrkesprogram. Du läser ämnena svenska, matematik, engelska och idrott och hälsa på en nivå som passar dina förkunskaper.

Utbildningen utvecklar dina kunskaper inom:

  • handelsbranschen
  • försäljning och service
  • kommunikation och marknadsföring
  • affärsutveckling och ledarskap.

Du har en individuell studieplan som följer dina behov och förutsättningar och du ser över den kontinuerligt tillsammans med din mentor.

Lärare och skolans elevhälsoteam arbetar tillsammans med dig för att du ska nå dina mål. Du kan även få stöd av resurs- och specialpedagog.

Arbetsplatsförlagt lärande

I ett nära samarbete med branschen utvecklar du dina teoretiska kunskaper i praktiken (APL) som är en mycket viktig del av din utbildning. Varje läsår har du minst fem veckor APL under din studietid.

Samarbete mellan programmen

På Kärrtorps gymnasium finns även "Försäljning och service" som nationellt program. Elever och lärare från båda programmen har ett nära samarbete under hela studietiden.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Stockholm

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Kärrtorps gymnasium
Karlsövägen 9-15
12106 JOHANNESHOV Stockholm

Välkommen till Kärrtorps gymnasium

Kärrtorps gymnasiums profil är mänskliga rättigheter. Trygghet och trivsel är viktigt och skolan prioriterar goda relationer mellan ungdomar och vuxna. Lärarledda och välplanerade lektioner är stommen i lärandet, men skolan gör också studiebesök och bjuder in föreläsare. Lärarna är legitimerade...

Läs mer om Kärrtorps gymnasium och visa alla program.

Sponsrad