Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion

Burgårdens gymnasium
Programinformation
Göteborg
Introduktionsprogrammet
Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion

Vill du bli behörig till ett nationellt program, skaffa dig en väg in i arbetslivet eller göra dig redo för någon annan utbildning? Då har vi tre introduktionsprogram som du kan välja mellan. På introduktionsprogrammen lägger vi upp dina studier, och din praktik, så att de passar för din bakgrund, din person och dina framtidsplaner.

Yrkesintroduktion

Vet du vilket yrke du drömmer om att jobba med men är inte behörig att söka till ett yrkesprogram på gymnasiet? Under din utbildning får du undervisning i de ämnen från grundskolan som du inte är behörig i och kurser från yrkesprogram på gymnasiet. Utbildningen är två eller tre år lång. Utbildningen är för dig som saknar behörighet till ett nationellt program. För att ha bra förutsättningar att klara utbildningen behöver du ha kommit en bra bit på väg mot att bli behörig.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion så kommer skolan att kontakta dig.

Burgårdens gymnasium

Burgårdens gymnasium - där yrkesdrömmar blir verklighet

På Burgården utbildar vi för verkligheten, och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi erbjuder yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Vi är en mångkulturell skola med elever från alla...


Läs mer om Burgårdens gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Burgårdens gymnasium

Skånegatan 20
402 29 Göteborg

 Visa telefonnummer
goteborg.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Introduktionsprogrammet, Yrkesintroduktion från Burgårdens gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Påminn mig om öppet hus
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information