JENSEN gymnasium Norra

JENSEN Norra StockholmJENSEN Norra – Norrmalms kvalitets- och affärsskola!

Vill du gå på en populär skola i Stockholm där du har tre roliga och utmanade år framför dig? Då ska du välja JENSEN gymnasium! Skolan tar dina drömmar och ambitioner på allvar samtidigt som du blir förberedd för vidare studier, att starta eget eller jobba direkt efter gymnasiet. Skolans ledord är ambition, motivation och prestation. Välkommen till JENSEN Norra!

Du hittar alla program på Tulegatan 44.

Få träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept "Träning för verkligheten" genomsyrar hela skolan och undervisningen. Du får lära dig vad som förväntas efter gymnasiet  och har ett nära samarbete med företag och universitet. JENSEN har bland annat, som enda skola i Stockholm, samarbetat med ett världsledande speldesignföretag. Ekonomiprogrammet med inriktning Juridik till exempel ett samarbete med MAQS Law Firm.

Digitalt lärande med Chromebooks och Google Apps

Alla elever på JENSEN Norra får varsin Chromebook att disponera under hela gymnasietiden. Chromebook är en laptop utvecklad av Google. Anledningen till detta är att skolan vill ligga i framkant när det gäller IT i undervisningen. Google Apps som verktyg underlättar också för elevernas skolarbete och i samarbetet med lärare och andra elever.

Lär dig om entreprenörskap och företagande

JENSEN gymnasium satsar stort på Ung Företagsamhet (UF), för att eleverna ska lära sig att starta och driva sitt eget företag. Under årets UF-SM som ägde rum i maj i år så fanns det två företag som representerade JENSEN gymnasium Norra; Källsorteringshjälpen UF som tävlade i kategorin "Bästa hållbara UF-företag" och Acees UF som tävlade i "Bästa vara". De flesta eleverna säger att starta ett UF-företag är det roligaste och mest utvecklande under studietiden.

Få undervisning av engagerade och kompetenta lärare

På JENSEN Norra engagerar sig lärarna och coachar dig som elev väldigt mycket för att du ska lyckas. De hjälper dig att nå dit du vill och nå dina mål. Här får du undervisning av kompetenta och behöriga lärare och har 100% lärarledda lektioner. Det är helt enkelt en vinnande kvalitetsskola! JENSEN har fått flera utmärkelser för verksamheten och för eleverna. Till exempel har elever tilldelats första pris i tävlingen Unga Forskare och vunnit många fina priser inom Ung Företagsamhet. 2012 vann företaget OSS UF från JENSEN gymnasium Norra 2:a pris i SM i UF.

Må bra för att prestera bättre

Det är viktigt med hälsa på JENSEN Norra och man jobbar med mental träning i form av till exempel avslappningsövningar. För att du som elev ska må bra får alla elever även rabatt på både SATS och Friskis & Svettis. När det kommer till mat kan du välja mellan att äta på restaurang med matkortet eller att äta i skolans egen lunchservering.

Är du intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Norra, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Öppet hus på JENSEN gymnasium Norra

Välkommen till JENSEN gymnasium Norra på Öppet hus.

Adress: Tulegatan 44.

Varmt välkommen följande datum:
Datum:   2017-04-26    Tid:   18:00 - 19:30

Andel behöriga till högskola 90,4 % 87,5 % 90,2 % 2015
Andel med examen inom 3 år 68 % 67 % 75 % 2015

Errors

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Norra.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Valfritt

Kontaktuppgifter till JENSEN gymnasium Norra

Tulegatan 44

www.jensengymnasium.se

Kontakta JENSEN gymnasium Norra

Skolrecensioner

Emelie   |   2017-02-19
Jag tycker att Jensen är perfekt för mig, dels för att det passar superbra med halvdagar då jag håller på med ridsporten, samt att skolan inte är så jätte stor vilket skapar gemenskap och personlighet! Lärarna och undervisningen är otroligt bra och jag känner mig alltid trygg på Jensen gymnasium Norra.
Bra
Jacob   |   2017-02-15
Skolan är bra och fokuserar på eget ansvar vilket jag tycker är jättebra. Lärarna är det bästa med skolan och är jättebra!
Anonym   |   2017-02-09
Jag har tyckt om min skola, Jensen Gymnasium Norra, sen dag 1. Både tvåor och treor var mycket hjälpsamma och såg till att vi trivdes, såklart lärarna också. Utbildningen i skolan undervisas på ett roligt och mycket lärorikt sätt. Elever är hela tiden engagerad i utveckling och förbättring!

Forum om JENSEN gymnasium Norra

Här kan du ställa frågor om JENSEN gymnasium Norra och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
1 Ang. mellan eleverna 2008-11-05   Vendela Om man börjar på Jensen utan att känna någon från innan, är det då lätt att lära känna nya människor eller hindrar korta skoldagar och lunch på restauranger en från att hinna lära känna folk?
Sida:

» Ställ ny fråga