JENSEN Malmö

Hos JENSEN i Malmö har du tre roliga och utmanande år framför dig. Du möts av stöttande och engagerade lärare varje dag som hjälper dig med din utbildning och ger dig ett försprång inför nästa steg i livet. Oavsett om du vill jobba, plugga eller starta ett eget företag efter studenten är du väl förberedd efter att ha gått på JENSEN i Malmö!

Du hittar JENSEN gymnasium på Västergatan 45.

Träning för verkligheten

Träning för verkligheten är vårt utbildningskoncept och betyder att skolan vill att eleverna ska få kontakt med både arbetslivet och med universitet och högskolor redan under gymnasietiden. Detta sker genom JENSENs samarbete med företag och universitet och genom verklighetsbaserade case.

Digitalt lärande med Chromebooks och Google Apps

För att eleverna ska få ut det mesta och det bästa av lektioner, läxor och arbeten så får alla elever varsin Chromebook att disponera under hela gymnasietiden. En Chromebook är en laptop utvecklad av Google och här jobbar du med Google Apps. JENSEN arbetar väldigt mycket för att ligga i framkant när det gäller IT. Detta gör att det både blir roligare och förenklar samarbetet lärare och elever emellan.

Lär dig om entreprenörskap och företagande

JENSEN jobbar mycket med att väva in entreprenörskap och Ung Företagsamhet i undervisningen på ett väl genomtänkt sätt under hela din gymnasietid. Efter att ha gått på skolan har du de kunskaper som behövs och är väl förberedd för att kunna starta och driva ditt eget företag.

Engagerade och kompetenta lärare

JENSEN gymnasium i Malmö är en trygg skola där du blir sedd och får den hjälp du behöver med ditt skolarbete. Eleverna på JENSEN i Malmö säger ofta att det är den nära kontakten med lärarna och den trygga atmosfären som är allra bäst med skolan. Du får undervisning av kompetenta och engagerade lärare och du har en lärarcoach som stöttar just dig att nå dina mål.

Må bra för att prestera bättre

På JENSEN i Malmö är det väldigt viktigt att må bra! Det betyder att idrottsmöjligheter, pedagogiska promenader och mental träning är en del av vardagen på skolan. JENSEN tror på att en aktiv livsstil och en hälsosam kost underlättar skolarbetet och din personliga utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer om JENSEN gymnasium Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

I den här videon får du höra elever från JENSEN gymnasium berätta om hur det är att läsa Ekonomiprogrammet på skolan.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Genomsnittlig betygspoäng 13,4 14,4 14,4 2017
Andel behöriga till högskola 73,3 % 88,8 % 90,9 % 2017
Andel med examen inom 3 år . . . 2017

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av JENSEN gymnasium Malmö.

Västergatan 45
21121 Malmö

www.jensengymnasium.se

Skolrecensioner

Johan Y-K
Rekommenderar dig som söker en riktigt bra gymnasieskola, som utmanar dig, där du blir sedd och uppskattad för den du är. Väldigt kompetenta lärare som visar stort engagemang och som vill DITT bästa! Jensen har hjälpt mig mycket med att hitta en bra studieteknik som hjälper mig i dag när jag nu går en ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå. K...
Visa hela
Martina
Jag tycker att gemenskapen på skolan är stark vilket gör att tryggheten ökar. Även att lärarna är villiga att komprisa och ändra ifall eleverna upplever stress
sara
Jag tycker att Jensen gymnasie är en jättebra gymnasiet ,med en jätte seriös utbildning

Forum om JENSEN gymnasium Malmö

Här kan du ställa frågor om JENSEN gymnasium Malmö och deras program.

Bli den första att ställa en fråga!

» Ställ ny fråga

För att beställa information från JENSEN gymnasium Malmö, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till JENSEN
Påminn mig om öppet hus
Jag vill få JENSENs nyhetsbrev
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Utbildningsrecensioner