Visa gymnasium.se som: Mobil
Programinformation
Stockholm

Utbildningsinfo

Ekonomiprogrammet INIT Stockholm

Ekonomi på INIT

Är du intresserad av ekonomi, entreprenörskap, företagande och juridik? Då är Ekonomiprogrammet på International IT College of Sweden ett bra val! Här får du kunskaper i redovisning, kalkylering, marknadsföring samt ledarskap och organisation.

Starta eget företag med Ung Företagsamhet

Inom utbildningen får du också möjlighet att starta och driva ett eget företag, verkligt eller virtuellt tillsammans med Ung Företagsamhet. International IT College (INIT College) ger dig kunskaper och verktyg att förverkliga dina idéer. Du får se hur man kan gå från en affärsidé till ett verkligt fungerande företag och omsätta riktiga pengar.

Studera vidare efter Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet på INIT College är högskoleförberedande och kan leda till högskolestudier inom områden som ekonomi, juridik och statsvetenskap. Skolans unika profil där man kombinerar engelska och ekonomi är utmärkt om du vill göra internationell karriär.

Film

Vill du veta hur det är att gå ekonomiprogrammet på Init? Se filmen och träffa elever som går ekonomi på Init idag! 

Behörighet

För behörighet till Ekonomiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Ekonomiprogrammet, Ekonomi

Som boende i samma kommun som International IT College of Sweden Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Ekonomiprogrammet (EK) med inriktning ekonomi är ett högskoleförberedande program.

Reportage

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Alec och Rebecca pluggar på INIT Stockholm

Läs mer Alec på International IT College of Sweden

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra. 


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ekonomiprogrammet, Ekonomi så kommer skolan att kontakta dig.

International IT College of Sweden Stockholm

INIT - International IT College of Sweden Stockholm - Init college

International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktning på IT och engelska. Vi har ett gymnasium i Stockholm, ett gymnasium i Göteborg och systerskolor i England. Hos oss får du en avancerad utbildning inom både engelska och...


Läs mer om International IT College of Sweden Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter

International IT College of Sweden Stockholm

Hälsobrunnsgatan 6
102 28 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.initcollege.org

Recensioner

En nyfiken student
(5)
INIT Collage är mycket bra och lärorik skola. Det finns breda utbildningar och lärare som lägger märke till en och bryr sig om en. Dessutom är det tvåspråkigt och det hjälper elever att utveckla sitt språk i den riktning man vill tala mer i eller det språk strävar efter att bli bättre på (engelska samt svenska). Det finns läxhjälp efter skolan s...
Visa hela
Alaq AK
(5)
Displinerad samt sträng skola som strävar efter top betyg för sina elever.
Elev, Ekonomi
(4)
Alla lärare är mycket trevliga, duktiga och kunniga inom sina ämnen! Känner verkligen att man kan prata med sina lärare i och utanför klassrummet, vilket inte bara är trevligt men uppskattat också.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Ekonomiprogrammet, Ekonomi, fyll i följande uppgifter:

Reportage
Alec och Rebecca pluggar på INIT...
Alec på International IT College of Sweden

Alec vill studera en teknisk utbildning utomlands i framtiden och tyckter att INIT's naturvetenskapliga program med IT och engelska passar honom bra. Rebecca går ekonomiprogrammet och trivs mycket bra. 

Läs mer