Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning, Bandy

Hagströmska gymnasiet i Falun
Programinformation
Falun
Idrottsutbildning (RIG, NIU)
(Läs mer) Öppet hus
2020-05-18

Film

Om du älskar sport, vill ha en fantastisk gymnasietid, en bra gymnasieutbildning och ett aktivt liv är Hagströmska gymnasiet Falun ditt självklara val. Välkommen.

bandy hagströmska

Om utbildningen

Bandy på Hagströmska Falun

I unga år utvecklas idrottare olika beroende på de fysiska, psykiska, sociala och tekniska egenskaperna. Vi optimerar utvecklingen av alla dessa delar med hjälp av kunniga tränare.Vi erbjuder dig som bandyspelare möjligheten att kombinera dina studier med idrotten du älskar att utöva.

Träningen är individuellt inriktad och syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas till en bättre bandyspelare. Förutom is- och fysträning får du även teoretiska kunskaper inom områden som är prestationsavgörande för bandyspelare. T.ex. träningslära, näringslära och mental träning. Vi hjälper dig dessutom att strukturera din vardag och ser till att du får goda dagliga vanor.

Vår träning hålls på anrika Lugnet där många stora bandyspelare tränat och spelat. I anslutning till bandyplanen finns ett gym som utnyttjas under hela säsongen. Vi erbjuder tre år av utveckling, glädje och nya vänner. Hos oss får alla bandyspelare chansen att utvecklas.

Prova-på-dag
Om du är intresserad av våra tillval går det bra att komma på en prova-på-dag. Vi tar gärna emot planerade besök hos oss under en vanlig skoldag. Be din studie- och yrkesvägledare kontakta respektive tränare. Information om hur du söker till oss får du också av din studie- och yrkesvägledare.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, Bandy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning, Bandy

Som boende i samma kommun som Hagströmska gymnasiet i Falun söker du till programmet via Antagningskansliet Region Dalarna. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Myntgatan 2 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
E-post: antag@dalakf.se

Reportage

Marcus från Hagströmska gymnasiet i Falun

Marcus kombinerar sin passion med ekonomiprogrammet

Läs mer Hagströmska gymnasiet i Falun

Marcus Kyrö är 16 år gammal och läser ekonomiprogrammet med inriktning ishockey. Han berättar hur utbildningen är och hur det är att kombinera träningen med skolan.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning, Bandy så kommer skolan att kontakta dig.

Hagströmska gymnasiet i Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun

Hagströmska gymnasiet i Falun – Framtidens skola redan idag

Hagströmska gymnasiet i Falun är en modern skola som gör dig förberedd för yrkeslivet och fortsatta studier. Skolans vision är Framtidens skola redan idag! Skolan arbetar med entreprenöriellt lärande och också över ämnesgränserna så att det bildar en helhet och...


Läs mer om Hagströmska gymnasiet i Falun och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Hagströmska gymnasiet i Falun

Gruvgatan 2
791 62 Falun

 Visa telefonnummer
hagstromska.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning, Bandy från Hagströmska gymnasiet i Falun, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Reportage
Marcus kombinerar sin passion me...
Hagströmska gymnasiet i Falun

Marcus Kyrö är 16 år gammal och läser ekonomiprogrammet med inriktning ishockey. Han berättar hur utbildningen är och hur det är att kombinera träningen med skolan.

Läs mer