RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Bandy

Brinellgymnasiet, i Nässjö (+1 orter)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Bandygymnasiet är ett samarbete mellan Brinellgymnasiet och Nässjö IF. Utbildningen erbjuder dig en unik möjlighet att kombinera din gymnasieutbildning med ditt största intresse – bandy!

Vi har ett väl anpassat schema, ett väl fungerande elevboende, faciliteter utöver det vanliga och inte minst en spetskompetens i stödteamet runt eleverna. Vi har bra och goda förutsättningar att träna, utveckla och förbereda våra elever för nästa nivå i sin idrottsutveckling. Efter studier på bandygymnasiet står du mycket väl rustad för framtiden, både som bandyspelare och inför vidare studier. Bandyutbildningen omfattar 600 poäng specialidrott. Specialidrotten anordnas inom ramen för skoldagen med 4 träningspass per vecka. Du får också kunskap om kost, idrottspsykologi, idrottsskador, ledarskap, träningslära, mental träning, anatomi och fysiologi. Kända gästinstruktörer ger din utbildning ytterligare bredd. Vår målsättning är att du ska utvecklas till en allsidig bandyspelare samtidigt som du får en bred kvalificerad utbildning. Vi följer Svenska Bandyförbundets studieplan och certifiering.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Bandy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Jönköping

Höst

  • Klassrum
  • Nässjö

Gymnasieexamen

Gymnasieexamen beror på det gymnasieprogram eleven går.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Bandy

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet i Nässjö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Brinellgatan 52 571 35 Nässjö
Telefon: 0380-51 88 42
Mejladress: ann.bjorkbom-tegheim@nassjo.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Bandy så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Brinellgymnasiet
Brinellgatan 52
571 35 Nässjö

Gymnasieskolan med oändliga möjligheter

Brinellgymnasiet i Nässjö erbjuder ett brett utbud av olika gymnasieprogram och det finns definitivt en utbildning på skolan som passar just dig! Här kan du välja en utbildning med fokus på teknik, idrott, språk, estetiska ämnen eller vad du än...

Läs mer om Brinellgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad