Haganässkolan i Älmhult

Haganässkolan ligger i Älmhult i Småland, nära gränsen mot Skåne. Skolan erbjuder många olika utbildningar, från teoretiska med fokus mot högre studier, till praktiska med fokus mot jobbmöjligheter efter examen. Om du saknar de betyg som behövs för att studera på gymnasiet så finns möjligheten att läsa upp dem på Introduktionsprogrammet.

Haganässkolan är inte enbart en gymnasieskola utan också ett lärcentrum för vuxna och har också en omfattande sport- och simhallsanläggning. Skolan är lagom stor för att du som elev har stora valmöjligheter men samtidigt också lagom liten för att alla ska bli sedda, dessutom finns även en gymnasiesärskola.

Visa alla utbildningar på Haganässkolan

Barn- och fritidsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet

Ekonomiprogrammet

El- och energiprogrammet

Gymnasieingenjör

Handels- och administrationsprogrammet

Industritekniska programmet

International Baccalaureate

Introduktionsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet

Haganässkolan

Östra Esplanaden
34323 Älmhult

www.haganasskolan.se

Snittbetyg: 5

Lekhya
Best high school for international students, friendly and enjoyable environment. Strongly Recomended
IB Student
I've recently joined the IB Program at Haganässkolan after having very little experience with the IB. The teachers have been brilliant and I really enjoy it here. As well as the program, the school is always clean and everyone is friendly especially if you need assistance. My class is great and super friendly.
Tristan Alblad
Handel och Administrationsprogrammet på Haganässkolan är en bra utbildning för dig som gillar att träffa folk och jobba mycket ute i byn då man ibland går ut och intervjuar folk eller butiker. Bra lärare som vet vad de gör. grym skola och grymt program.

Skolrecensioner