Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Karlshamn Fria Läroverk

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner.

Mattias Askmyren
(4)
hyfsat bra, kunde vart bättre och kunde vart sämre
Lejla
(5)
Därav min start så har jag inte fått mina betyg än, men i en följande upg. så ligger betyget på A. För resterande så har jag inte fått betyg än. Jag har upplevt min start på programmet väldigt lärorikt. På lektionstiderna så lär man sig inte bara av läraren utan av eleverna också. I en klass som hantverk frisör så lär man sig att samarbeta...
Visa hela
Alexander
(5)
Jag tycker skolan är jättebra, de är fantastiska lärare som alltid finns till hjälp och hjälper dig när du har fastnat och utbildningen är riktigt rolig och man mår riktigt bra av att gå till skolan.
Filip Thoresten
(4)
detta gymnasie är bra för att det alltid är lugnt , bra lärare, scheman och bra mat. skolan är väldigt mysig
Johannesw4
(4)
Skolan är liten och personlig med trevliga lärare. Utbildningen är för 95% av tiden intressant. Tycker mycket om skolan, 7/10. Tyvärr är det inte så mycket hårdvaru-utbildning.
Alex B
(5)
Kände direkt att detta var rätt linje för mig, har alltid haft teknik i blodet. Tekniklektionerna har gått mycket bra, och alla lektioner har varit roliga. För tillfället jobbar vi med servrar och operativsystem, vilket har gått bra än så länge. Our English lessons are really funny as well, due to the awesome american Tim. No lesson is ever alik...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin