Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Ishockey - damer

Linköping Fria Läroverk
Programinformation
Linköping
Idrottsutbildning (RIG, NIU)
(Läs mer) Öppet hus
2020-04-16
Idrottsutbildning (NIU), Ishockey - damer

Om utbildningen

Ishockey på Linköping Fria Läroverk

Vår ishockeyutbildningen bedrivs i hallarna i Stångebro samt i Mjölby ishall. Våra instruktörer är Madeleine Östling (i samarbete med LHC Dam) samt Jonas Emmoth (i samarbete med Mjölby HC). Eleverna tränar 2-3 förmiddagar i veckan.

Träningstillval

Linköping Fria Läroverk erbjuder dig flera olika alternativ för dig som vill kombinera dina studier med träning.

Profil: För dig som vill kombinera studierna med ett intresse för träning. Du går en inriktning med mycket träning på schemat och du väljer till idrottskurser som ditt individuella val. På Linköping Fria Läroverk erbjuder vi följande: Fys och hälsa, Fotboll, Handboll och Innebandy.

NIU: För dig som vill elitsatsa på din idrott. NIU är en spetsutbildning och för att bli antagen till NIU krävs det att du ansöker om att få komma på en särskild uttagning. På Linköping Fria Läroverk erbjuder vi följande: Fotboll, Fäktning, Handboll, Innebandy och Ishockey.

Om Fria Läroverken

Fria Läroverken har gymnasieskolor med såväl studieförberedande som yrkesprogram, i Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Ystad, Kalmar och Karlshamn. Den första av skolorna startade 2003.

Varmt välkommen till Linköping Fria Läroverk!

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Ishockey - damer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Gymnasieexamen

Vilken examen du får efter idrottsutbildningen beror på vilket program du kombinerar den med.

Barn- och fritidsprogrammet leder till en yrkesförberedande gymnasieexamen medan Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet leder till högskoleförberedande examina.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Ishockey - damer

Som boende i samma kommun som Linköping Fria Läroverk söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Linköping. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
E-post: gymnasieantagningen@linkoping.se

Kostnader

Damhockey, Fria Läroverken

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Ishockey - damer så kommer skolan att kontakta dig.

Linköping Fria Läroverk

Linköping Fria Läroverk

Linköping Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. De brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Stort fokus läggs på träning och fysisk aktivitet eftersom vi är övertygade om att det är viktigt för...


Läs mer om Linköping Fria Läroverk och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Linköping Fria Läroverk

Teknikringen 3
583 30 Linköping

 Visa telefonnummer
laroverken.se Utbildningens hemsida

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning (NIU), Ishockey - damer från Linköping Fria Läroverk, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: