Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

NIU - Fotboll på Linköping Fria Läroverk

Träningen på skolan är individuellt anpassad för att utveckla just dig och dina utvecklingsområden och vi lägger stor vikt på teknik- och positionsanpassad träning.

På fotbollsutbildningen arbetar instruktörerna Fredrik Wiklund, Robin Pettersson, Martin Jacobsson, Petra Johansson och Charlotte Rohlin. Träningarna bedrivs på Linköpings Arena och i Campushallen.

Vi strävar efter att ha en god och nära relation till alla klubbar i Linköping med omnejd.

Du som spelare skall känna att vi jobbar för dig och att vi arbetar för en optimal miljö för din bästa utveckling. De klubbar som representeras av våra spelare blir självfallet extra viktiga för oss. Vi är alternativet där du ska kunna spela kvar i ditt klubblag, slippa långa resor, få tid för återhämtning, kompisar och skola. Detta i kombination med din fotbollssatsning. Vi har en aktiv roll i samverkansgrupper kring herrfotbollen i Linköping. På damsidan har vi sedan många år tillbaka ett utvecklat och nära samarbete med damallsvenska LFC.

Om Fria Läroverken

Fria Läroverken har gymnasieskolor med såväl studieförberedande som yrkesprogram, i Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Ystad, Kalmar och Karlshamn. Den första av skolorna startade 2003.

Varmt välkommen till Linköping Fria Läroverk!

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Linköping

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Linköping. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Linköpings kommun 581 81 LINKÖPING
Telefon: 013-208820
Mejladress: gymnasieantagningen@linkoping.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Linköping Fria Läroverk
Teknikringen 3
583 30 Linköping

Linköping Fria Läroverk – för studier och träning       

Linköping Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Våra ledord när det kommer till studier är lärarledd undervisning i en trygg inlärningsmiljö utifrån det som enligt forskning leder till bäst kunskapsutveckling. Undervisningen kännetecknas av ordning och reda samt genomtänkt...

Läs mer om Linköping Fria Läroverk och visa alla program.

Sponsrad