Flyinge Presentation

Välkommen till Flyinge Hästsportgymnasium!

På Flyinge Hästsportgymnasium kan du läsa hästskötarutbildning med inriktning på drift och skötsel av hästsportanläggningar.

Utbildningen är riksrekryterande och på skolan får du tillgång till lärare med OS-meriter, hästar av toppklass och engagerade och kompetenta lärare. Du får bred kunskap inom hästsport och utbildningen varvar teori och praktik.

Flyinge Hästsportgymnasium bildar tillsammans med Ridskolan Strömsholm Swedish Equestrian Centers of Excellence med ambitionen att erbjuda excellens på alla vis.

Arbetsplatsförlagt lärande

Arbetsplatsförlagt lärande pågår under cirka 15 veckor och du kan välja bland olika hästsporter och ridsportgrenar.

Elevboende

För dig som bor långt bort finns det möjlighet till boende på något av Flyinges elevboenden. Skolan erbjuder tre större boenden med cirka 25 elever/hus. Två av elevhemmen har rum med egen dusch och toalett, Flyingegården har gemensamma duschar och toaletter. Det finns både dubbelrum och enkelrum, rummen är fullt möblerade.

Är du intresserad och vill veta mer om Flyinge Hästsportgymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Flyinge Hästsportgymnasium

Prova på-dagar

Prova på-dag på Flyinge Hästsportgymnasium

Välkommen på Prova på-dag på Flyinge!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-25    Tid:   10:00 - 14:00

Yrkesprogram
Naturbruksprogrammet Ort Recensioner
Naturbruksprogrammet, Särskild variant Flyinge
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Flyinge Hästsportgymnasium.

Flyinge Hästsportgymnasium

Flyinge Kungsgård
247 93 Flyinge

flyinge.se

För att beställa information från Flyinge Hästsportgymnasium, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.