Vem var egentligen Drottning Blanka? Och varför ska du söka till Drottning Blankas gymnasieskola? Två elever berättar om sina upplevelser av skolan!

Elever som promenerar utanför skolan

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola - Uppsalas modeskola

På Drottning Blankas Gymnasieskola i Uppsala arbetar vi hårt för att alla våra elever ska nå sin fulla potential. Hos oss är det viktigt att det går bra för dig, att du känner delaktighet och får vara med och påverka skolans utveckling. Vi jobbar tillsammans för att du ska uppleva att din utbildning är meningsfull. Vår skola har ett attraktivt läge med goda kommunikationsmöjligheter.

Drottning Blankas Gymnasieskola i Uppsala finner du mitt i Uppsala, precis vid centralstationen. Vi arbetar för att varje elev ska nå lite längre och kunna överträffa det självklara och givna. Vi vill att du når dina mål under såväl dina tre år på Drottning Blankas Gymnasieskola som i framtiden.

Grunden för allt lärande är att våga utmana sig själv, trivas och ha roligt. Här får du ny kunskap, utvecklas och lär dig förstå dina medmänniskor. Rektor, elever, lärare och all personal arbetar tillsammans för ökad delaktighet, inflytande, ansvar och glädje i vardagen. Demokrati fungerar bäst utifrån kunskap och förståelse – någonting vi skapar tillsammans.

Tidigare hette vi Hagströmska Gymnasiet och sedan sommaren 2020 är vår gymnasieskola en av Drottning Blanka-skolorna som finns på 23 orter. Alla våra skolor ligger centralt och är personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala

Välkommen på Öppet hus

Varmt välkommen till oss på Drottning Blankas Gymnasieskola i Uppsala! Under ditt besök kommer du att få träffa våra lärare och elever och se dig om i våra lokaler. Vi ser fram emot att träffa dig!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-12-05    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2021-01-19    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-04-08    Tid:   17:00 - 19:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala.

Andel lärare med leg. och behörighet 2019/20

Bangårdsgatan 13
753 20 UPPSALA

www.drottningblanka.se

För att få mer information från Drottning Blankas Gymnasieskola Uppsala, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.