Dinglegymnasiet - Ett naturbruksgymnasium i Bohuslän

Dinglegymnasiet - Naturbruksgymnasium i Dingle

Dinglegymnasiet är ett naturbruksgymnasium i hjärtat av Bohuslän. Om du är en person som är intresserad av djur och natur och söker en naturbruksutbildning är Dinglegymnasiet ett bra alternativ. Här är kamratskapen god och du som elev sätts i centrum under hela din studieperiod.

Dingleskolans vision är att ge dig som elev en kvalificerad utbildning som möter dagens krav inom naturbrukets branscher. Skolan är ett icke vinstutdelande aktiebolag där allt överskott återgår in i verksamheten.

Välj mellan fem fördjupningar

På naturbruksskolan Dinglegymnasiet kan du som elev välja mellan fem olika fördjupningar. Samtliga fördjupningar kan kombineras med naturvetenskapliga ämnen.:

Dingleskolan har en nästan hundraårig lång tradition av att bedriva naturbruksutbildningar och har genom åren gett många en stabil grund till att gå vidare ut i yrkeslivet på. En utbildning inom naturbruk är idag mycket eftertraktad på arbetsmarknaden då dessa elever får en bred utbildning och lär sig ta ansvar samt jobba effektivt både självständigt och i grupp.

Bo på internat på Dinglegymnasiet

Dinglegymnasiet erbjuder sina elever möjligheten att bo på skolans internat. På skolans internat får du dessutom ha med dig dina egna husdjur. Under din tid på skolan kommer du att lära dig ta ansvar för dina studier men också uppleva glädjen med att ha kompisar som finns där för dig i vått och torrt!

Välutbildade och engagerade lärare

På Dinglegymnasiet har du som elev tillgång till erfarna, engagerade och välutbildade lärare i alla ämnen. Skolans lärare har dessutom ett starkt djur- och naturintresse vilket gör lektionerna ännu roligare och mer inspirerande.

Studiestöd

Dinglegymnasiet erbjuder sina elever möjligheten till hjälp med läxor av utbildare lärare och specialpedagoger, något som gör det lättare att klara studierna.

Alla Dinglegymnasiets program ger högskolebehörighet!

På Dinglegymnasiet får du högskolebehörighet oavsett vilken av skolans fem fördjupningar du väljer att läsa. Det innebär att du efter din tid på skolan kan välja att läsa vidare på högskola eller universitet. Du kan även få naturvetenskaplig behörighet!

Besöksdagar

• 22/11 kl: 10.00-12.00
  • 28/11 kl 18-20 (& julmarknad!)
  • 25/1 kl 10-12

Är du intresserad och vill veta mer om Dinglegymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Dinglegymnasiet

Dinglegymnasiet på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Dinglegymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

45561 Dingle

www.dinglegymnasiet.se

Forum om Dinglegymnasiet

Här kan du ställa frågor om Dinglegymnasiet och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
0 Biokol 2019-08-11   Lars Hylander Hej! Jag undrar om ni har utbildning i biokol på Dingle? MiljöVänliga Hälsningar!
Sida:

» Ställ ny fråga

För att beställa information från Dinglegymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.