Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Programinformation
USA
Utlandsstudier
Klassrum

Film

Tennisstipendium

Om utbildningen

Kombinera universitetsstudier med tennis i USA genom ett stipendium

Få en universitetsexamen medan du tävlar i amerikansk collegetennis - allt med hjälp av ett tennisstipendium för din talang!

Tennis är en av de svåraste sporterna att ta sig vidare till en professionell nivå i. Att nå toppen kräver hårt arbete, talang och beslutsamhet, och en av de vanligaste orsakerna till misslyckande är bristen på finansiering. Som de flesta tennisspelare vet, är det dyrt att nå den högsta nivån. Det krävs mycket pengar för att resa, delta i turneringar, och bli coachad utav de bästa. Utan en sponsor är detta extremt svårt. Det lämnar också spelare i en situation där de måste ägna all sin energi och fokus åt tennis. Men vad händer sedan efter tenniskarriären?

Collegetennis i USA ger tennisspelare en möjlighet att fortsätta sin utveckling samtidigt som de skaffar sig en utbildning. Ett tennisstipendium kan till fullo finansiera möjligheten att spela tennis på heltid, resa runt i landet för att tävla mot universitet över hela USA, och naturligtvis få en universitetsexamen.

Är du intresserad och vill veta mer om Tennisstipendium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Tennisstipendium

Ett stipendium är pengar som delas ut till studenter som går på universitet i USA i syfte att minska kostnaderna för utbildningen och levnadskostnaderna. Ett stipendium varierar från 1-100% av skolans totala kostnader och kan täcka studieavgifter, lägenhet, mat och läroböcker.

Det finns olika typer av stipendier: idrottsstipendier, akademiska stipendier och internationella stipendier. Det är skollagets tränare som avgör hur mycket idrottsstipendium han/hon kan ge en elev. Det är också möjligt att få en kombination av de olika stipendierna. De största tennisstipendierna är värda så mycket som $60,000 per år. Kom ihåg att en kandidatexamen i USA tar fyra år att slutföra - multiplicera ett $60,000-stipendium med fyra och du kan få en utbildning värd $240,000 täckt genom din atletiska nivå. Fantastiskt, helt enkelt!

Amerikansk collegetennis

En nivå för alla

Nivån är extremt hög och upplägget mycket professionellt. Collegetennis stänger verkligen inte dörren till det professionella spelet. Sådana som James Blake, John Isner, Mike och Bob Brian, Jill Craybas och Julie Ditty spelade collegetennis innan de blev professionella. Det finns många exempel på spelare som använt collegesystemet som en plattform för att ta sitt spel till nästa nivå.

Vi har hjälpt spelare med höga nationella rankningar, och spelare med erfarenhet från ATP, WTA och ITF-turneringar, till USA med tennisstipendier.Det finns mer än 1 200 universitet med ett tennislag, så det finns en nivå för alla. Kom ihåg att collegetennis inte bara är för spelare som har professionella ambitioner. Vi hjälper även spelare vars främsta mål är att få en examen, ett tennisstipendium och att få erfarenhet av att spela för ett universitetslag.

Så ansöker du

Kan jag få ett tennisstipendium för att spela tennis och studera på college i USA?

För att ta reda på om du är kvalificerad för ett tennisstipendium vid ett amerikanskt universitet, fyll i den kostnadsfria intresseanmälan så utvärderar vi dina chanser – gratis och inga förpliktelser!

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Tennisstipendium så kommer skolan att kontakta dig.

CSUSA - College Scholarships USA

CSUSA - VÅR RESA

Vår resa började från våra studenthem 2007. Vi har kommit långt sedan dess. Vi bygger ett enormt nätverk av framgångsrika studentidrottare och skapar vägar bortom college. Men det börjar med att hitta rätt skola och idrottslag. Se varför vi hjälper...


Läs mer om CSUSA - College Scholarships USA och visa alla program.

Kontaktuppgifter

CSUSA - College Scholarships USA

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Tennisstipendium från CSUSA - College Scholarships USA, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information