Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Tennis

Procivitas privata gymnasium Växjö
Programinformation
Växjö
Idrottsutbildning (RIG, NIU)
(Läs mer) Öppet hus
2020-04-23

Film

På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Om utbildningen

Nationell idrottutbildning (NIU) - med Tennis som inriktning

ProCivitas erbjuder en helhetslösning för dig som vill kunna utvecklas optimalt inom Tennis. På ProCivitas får du möjlighet att träna golf tre pass i veckan. Träningen är förlagd till förmiddagar, detta för att ge dig bästa möjliga återhämtning till dina kvällspass med din förening. Utbildningens uppbyggnad ger dig möjlighet att utöva Tennis under perfekta träningsförutsättningar och med meriterade och högutbildade tränare. Skolan erbjuder både utomhus- och inomhusträning. På Arenastaden och dess nybyggda träningsanläggningar finns fantastiska möjligheter så som High Performance Center där du i din träning även kan möta och lära av andra elitidrottare.

När ProCivitas valt sina samarbetspartners har de satsat på klubbar som är väletablerade och väl fungerande. De samarbetar med Östers IF, Växjö TS och Växjö GK.

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteende eller ekonomiprogrammet är de program ProCivitas rekommenderar för dig som vill läsa nationell idrottsutbildning. Du kan även läsa på naturvetenskapsprogrammet men då läggs dina studier ut över fyra år.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Tennis, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Tennis

Som boende i samma kommun som Procivitas privata gymnasium Växjö söker du till programmet via Antagningskansliet Växjö. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 1222 352 12 VÄXJÖ
Telefon: 0470-41 000
E-post: gymnasieantagningen@vaxjo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Tennis så kommer skolan att kontakta dig.

Procivitas privata gymnasium Växjö

ProCivitas privata gymnasium, Växjö

ProCivitas privata gymnasium i Växjö - skolan där du äger drömmen!

ProCivitas privata gymnasium Växjös ambition är att vara Sveriges bästa gymnasieskola, genom nöjda elever och medarbetare. Därför sätter ProCivitas i Växjö dig i centrum, och målet är att du ska lämna skolan med resurser att forma din egen framtid. Som...


Läs mer om Procivitas privata gymnasium Växjö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Procivitas privata gymnasium Växjö

Vallgatan 12 E
352 35 Växjö

 Visa telefonnummer
www.procivitas.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning (NIU), Tennis från Procivitas privata gymnasium Växjö, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.